Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amaletto85

plenerowe akcje z nieznajomymi

Polecane posty

hej, chetnie spelnil bym swoja fantazje i moze tez Twoja? Zawsze chcialem sie rozebrac przed nieznajoma kobieta i zrobic sobie dobrze na jej oczach, albo aby mi pomogla na tyle na ile sama ma chec. Zalezy mi na tym zeby nie byla toprzypadkowa osoba ktora moze sobie tego nie zyczyc a przeciez takie plenerowe akcje jesli obydwie osoby maja na to ochote maja swoj specyficzny smaczek;) moze macie jakies przygody z nieznajomymi?

Gość A czy ona?
A czy ona musi być ładna?

nie musi ale lepiej zeby nie przypominala poniemieckego bunkra ;) nie no żart oczywiście:) przeciez uroda jest subiektywna a i gusta sa rozne:) ale nie nie mam jakis sprecyzowanych wymagan jesli chodzi o wyglad

a i jeszcze jedno bo tu z reguly tak jest ze najpierw ktos sie zgada a potem sie okaZUJE ZE JEDNO JEST Z BIALEGOSTOKU A DRUGIE Z ZYWCA. Sorki chyba mi sie caps lock wcisnal:) w kazdym badz razie szukam dziewczyny z Warszawy

Gość shrhrn
ciekawe czy znajdzie sie chetna? szczerze to sama moze bym zobaczyla ale nie jestem z wawy i chyba jednak bym sie nie zdecydowala bo jednak troche staroswiecka jestem:P

no tak...:) naprawde zadna dziewczyna nie ma ochoty popatrzec na calkiem przystojnego faceta ktory spelnia swoja fantazje i jest gotow spełnic Twoja jesli tylko zbierzesz troche odwagi;)

Gość A czy ona?
Właśnie z odwagą najwięjszy problem :)

a czy ona? zawsze mozemy spotkac sie w jakims neutralnym miejscu i dopiero zdecydujesz czy masz ochote zobaczyc wiecej:) moze napisz @ fantazje85@o2.pl

no weekend sie zaczyna wiec moze ktoras sziewczyna tez ma podobne fantazje i ma troche czasu w wolne dni? ostatnio jechalem w samych spodenkach autobusem i jedna kobieta bardzo sie koncentrowala na tym co jest pod nimi:) troche zobaczyla ale nie mialem smialosci zagadac w autobusie i wysiala przede mna

juz napisalem wczesniej ze nie zrobie nic na co nie miala by ochoty a mysle ze po moich wypowiedziach mozna wywnioskowac ze nie jestem jakims dzikusem. Gdybym chcial zrobiccos takiego to na pewno bym sie tu nie oglaszal. W kazdym badz razie podniose temat bo moze w te chlodniejsze dni ktos pragnie sobie podniesc temperature?

Gość taka jedna dziewczynka...
podbije temat dla Was chłopaki :)

Gość taka jedna dziewczynka...
up up może ktoś chętny się znajdzie

Gość w goreeeeeeeeeeeee
:)

Gość vintale
ja chętnie pokaże jakiejs pani swoje przyrodzenie. jest tak ciepło. może pola mokotowskie? jak chcesz możesz dotknąć :-). szukam i pozdrawiam.

Gość vintale
adres vintale@wp.pl tam jakas pomylka nastapiła