Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi się podoba

co to za kolor lakieru?

Polecane posty

Gość tak mi się podoba

http://www.creatingyourpersonalstyle.com/wp-content/uploads/2009/03/french_pedicure.jpg czy te pazurki są pomalowane jakiś lakierem czy naturalnie takie jasne ? Może wiecie co to za kolor bo chyba nie nudle?a może ? Jeszcze mam takie zapytanko zauważyłam u kilku kobietek ,że mają pomalowane paznokcie u nóg na czerwono a na dłoniach zwykły frencz bez ozdób itp .Bardzo mi się to podoba ,ale nie wiem czy to pasuje w tzw,zwykły dzień ,zwykłe ubrania ?czy czerwony lakier na paznokciach u nóg nie jest zarezerwowany tylko na dość bardziej eleganckie ubranie typu szpilki ,spódniczka itp ?

Gość tak mi się podoba
czyli co ,nikt nie chce się wypowiedzieć ?:(

Jackie zawsze miała na nogach czerwień, a na paznokciach u rąk delikatny róż. Klasyka - przypuszczam że gdyby w jej czasach był french, to by go robiła ;) Lakier na rękach jest specjalny do frencza, znajdziesz w zestawach do robienia frencz taki :) W zestawach do frencza masz 2 lakiery - 1 biały jak korektor, do końcówek, i drugi na pokrycie całego paznokcia. Te drugie mają różne odcienie, od mlecznego białego do mocnego różu, na moje oko na tym zdjęciu to delikatny cielisty róż jest. Ja na palcach u nóg mam zawsze czerwony - pasuje do wszystkiego, na każdą okazję :) I jest najbardziej seksowny :)