Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spinaczcccc

Co sądzicie o polskim rapie?

Polecane posty

Gość Spinaczcccc

Jak według Was wygląda dzisiejszy polski rap?

Gość uczuciowa89
choooooynia z patatajnią 🖐️:O

Polski hip-hop teraz się dzieli, przez dissy między innymi, czasy prawdziwego hip-hopu (m.in. PFK) mamy za sobą niestety, ale są jeszcze polscy raperzy na poziomie:)

Gość nie jestem jakas znawczynia
ale jest pare fajnych ludzi na polskiej scenie - Pezet, OSTR, Ten Typ Mes i wielu innych, trzeba tylko poszperac:) ci trzej wg mnie trzymaja poziom, ale na pewno nie wymienilam wszystkich wartych wymienienia;]

Gość tu rychu z tej strony
rap jest w chuja wypasiony w polsce a niech któryś czarnych tylko by podskoczył to z bani prostka. kto tego nie widzi to chyba ma w chuja bałagan w oczach albo mu ślepa kicha ryj zalała bo to jest sama prawda niezaprzeczalna. rap polski żyje w ludziach i żaden wiejski kutafon go nie przerwie. Ja jestem wychowany na rapie i nie zrezygnuje do dechy z niego. Komu nie pasuje niech się schowa, ale z łapami to co najwyżej pod kościół. spox ludzie tworzą rap, nie twierdzę wcale, że nie ma wyjątków, ale większość to równie ziomki i dla nich w tej chwili pozdro!

oo nie pezet spadł patrząc na kilka lat wstecz:O teraz nowa płyta gurala jest świetna, czekamy na płytę piha - "dowód rzeczowy":) "czarny wrzesień Peji też jest zajebisty, fakt, że same dissy, ale dobry hip-hop:)

moze i spadl, jego kawalki sprzed lat sa wiele lepsze to fakt, ale mysle, ze sie chlopak jeszcze ogarnie;]

bo ludzie patrzą teraz na peję pod kątem incydentu w Zielonej Górze a dzieciakowi się należało, oczywiście mało osób wie, że peja próbował zejsc do tego chłopaka, ale ochroniarze go nie dopuścili. Polecam poznać też druga stronę peji. Gra dużo koncertów charytatywnych, odwiedza dzieciaki z domów dziecka. Obejrzyjcie sobie chociażby ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=XS97IzVUnio

ten typ mes też zajebnisty:D małolat, fabuła, chada:D ale niektózy w polskim rapie się ośmieszają:O ostatnio sokół, jak nagrał z firmą "reprezentuje jp":O, sama firma, tede "wielkie joooł":O molesta też spadła:O

akurat tede i tych innych ktorych wymienilas jezzcze nie "przerobilam". hh sie zainteresowalam.. rok temu;)

małolata tez lubie:)

a jesteś na bieżąco z dissami?:P przesłuchaj sobie Peja "peja vs hip-hop":P albo RPS "tylko peja"

na razie odsluchaalm dissa pariasa na peje :P

Zdecydowanie nie lubie polskiego rapu. Jedynym zespolem który 'lubie' jest 3Wymiar, poniewaz ich utwory maja jakies przeslanie. Generalnie wole skandynawski metal.

Gość gość
ej, a tak nawiazujac do tematu to gdzie kupujecie ciuchy? ubieracie sie raczej normalnie czy tak "hip-hopowo" bo ja znalazlem spoko skejt szop www.chillout-shop.pl i mysle nad bluzami jakimis spoko, co myslicie?