Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona?

jeśli facetowi zależy to

Polecane posty

Gość zagubiona?

kobieta to czuje prawda? Mam wrażenie, że się łudzę i oszukuję siebie samą:-(

Gość depper,deeper..
cos wiecej??

Gość mrożona kawa
napisz jak on się zachowuje

Gość waranka z komodo
no jeśli facetowi zależy to jego postępowanie daje kobiecie to odczuć

Gość zagubiona?
może zacznę od tego, że już dwa razy mnie zostawił bez słowa a mimo to dałam trzecią szansę. Może to moja paranoja ale gdzieś tam czuję, że coś jest nie tak. Dziel nas trochę kilometrów, umawiamy się i spotykamy jednak mam wrażenie, że te spotkania raczej z mojej inicjatywy i próśb wynikają. Poza ty ja tęsknię, naprawdę a on nawet nie potrafi odpisać na sms-a. Umówiliśmy sie, że gdzieś wyjedziemy na weekend, dziś dzwonię i pytam, czy coś myśli o weekendzie...........okazało się że nie pamiętał czy ten weekend czy za tydzień. Ja wciąż myślę o tym wyjeździe a on nie pamięta??? mam 30 lat, on 40 , chyba powienien to być już dojrzały facet i jakby mu zależało to by sie starał.

Gość mrożona kawa
chce spędzać z dziewczyną czas, dużo czasu!!!!!!!!

Gość zagubiona?
mrożona k, tak, masz rację że dużo czasu ale mamy trochę ograniczone "widzenia" z racji dzielących nas kilometrów i nie tylko kilometrów.

Gość zagubiona?
no właśnie. Nie czuję tego.

Gość depper,deeper..
to jakis stary wyga, ktory pewnie gubi sie w tym kiedy z jaka laska sie umowil :o powinnas go olac. poniewaz on leje na Ciebie.

Gość pappapap
a jak ktos ma problemy zawodowe, konkretnie brak pracy, to zmienia sie? :( czy tez sie ludze :(

Gość zagubiona?
Ludzie chyba jednak sie nie zmieniają. Może na jakiś czas, ale to bardzo krótki czas, bardzo, bardzo krótki.

Gość depper,deeper..
jesli cos nie lezy w naturze danego czlowieka to trudno o zmiane dlugotrwala... byc moze takowa mozliwa jest po jakies traumie wielkiej .... :o

Gość zagubiona?
on też twierdzi, że się zmienił bo ma już 40 lat i uświadomił sobie, że jest samotny. Poza tym ta "zmiana" była widoczna na początku (interesował się, dzwonił, pytał, zabiegał) teraz................jakby zapomniał. Czasem myślę, że to moja paranoja ale chyba jednak się nie mylę z tym, że jestem jego "zabawką". A tak bardzo bym chciała sie mylić.

Gość ma kilkatakich lasek
:o

Gość zagubiona?
Też tak czuję:-( Boże i po co była ta kolejna szansa? żeby sie zakochać i cierpieć w panu nic nie wartym?

Jesli facetowi zalezy to pokazuje to swoim zachowaniem wobec kobiety w taki sposob, ze ona nie ma najmniejszych watpliwosci, ze jest dla niego bardzo wazna albo i najwazniejsza.

Gość zagubiona?
Chyba to wszystko co piszecie czuję sama tylko po prostu łudziłam się, że może jestem przewrażliwiona. Dziękuję za wypowiedzi i za potraktowanie mojego problemu poważnie. Muszę wyjść bo chyba brakuje mi tlenu i zaczynam sie dusić:-( Idę z dzieckiem na spacer :-(

Gość waranka z komodo
no takiego zachowania to bym się może spodziewała po 20-sto paro latku ale nie po takim starym dziadu :O wybacz autorko ale prawda jest taka że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi a Ty weszłaś i to był Twój błąd, ale wiem że jeśli kobiecie zależy to daje szansę patałachowi bo ja kiedyś też tak zrobiłam, ale teraz czas żebyś pogoniła palanta i jednak spróbowała poznać kogoś kto będzie wart Twego uczucia - powodzenia.

Gość zagubiona?
czuję się strasznie :-( Oszukana, okłamywana......smutno mi