Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaylii

Jestem w ,,dołku,, Czy to depresja?

Polecane posty

Gość plpl
mam dzieci jestem tu od 15 lat, do Polski nie tesknie takze jest troche u mnie inaczej, ale trzymaj sie, zapisz sie moze na kurs angielskiego albo czegos trzeba isc do przodu

Gość Kaylii
Tu 4-ty dzień z rzędu leje. Na basen nie mogę chodzić/ jak pisałam choruję/

Gość nadwiekmadry
Jestem w ,,dołku,, Czy to depresja? nie to tylko brak boga i modlitwyw twoim zyciu

Gość Kaylii
plpl Jestem tu 5 lat. Mieszkam w takiej pipidówie, ze tu nic nie ma Angielskim władam, no nie perfekt, ale się dogaduję. Muszę ruszyć d, bo po coś do jedzenia trzeba iść.

Gość Kaylii
Modlitwy? Boga? Zmień topik

Gość noreason
witam Cie. weszlam na kafe bo chcialam sie podzielic tym co czuje i znalazlam Twoj watek. jakbym czytala o sobie! mam dokladnie to samo. zero jakiegokolwiek celu. od 1,5 miesiaca nie pracuje i nie chce!mieszkam w holandii,nie znam jezyka i jedyne prace jakie sa dla mnie dostepne kompletnie mnie nie interesuja! co gorsza,nawet gdybym mieszkala w Polsce,to i tak nie wiem co bym chciala robic. jestem po studiach,ale nie widze sie w tym zawodzie. nawet nie mam zadnego hobby:( po prostu tragedia,najgorsze,ze to tak dlugo trwa,ze wydaje mi sie,ze juz nigdy sie nie zmieni;( Twoj watek jest z lipca,napisz czy poradzilas sobie jakos z tym? pozdrawiam

Gość ::::::::: madzia20 ::::::::::
ja mam tak jak ty, skonczylam szkole i co?? i siedze ponad pół roku w domu. tez wstaje pozno i siedze przy kompie. czasem to nawet tego mi sie nie chce... czasem popadam w takiego doła, że rycze i mam wszystkiego dość. a czasem są jakieś lepsze dni..

Gość A co ja mam powiedziec???
Od pol roku czuje sie beznadziejnie.Bola mnie stawy,miesnie,ciagle bym spala,ciagle choruje. Do lekarza sie nie moge wybrac bo sie boje. Mam juz mysli ze lepiej bedzie jak ze soba skoncze. Wczorajk sie dowiedzialam ze skreslili mnie z listy studentow bo nie oddalam pracy w terminie a ja nie mam sily zeby cos z tym zrobic. Musze oddac 400 zl a narazie nie mam skad wziac. Na dodatek bede musiala placic za drugie studia z ktorych zrezygnowalam. I jeszcze zwiazek mi sie rozpada. I co ja mam powiedziec?

Gość noreason
"a co ja mam powiedziec???" musisz isc do lekarza. naprawde,moze sie okazac,ze Twoje objawy świadcza o czyms blachym,moze wystarczy prosty lek,masc na stawy i to wszystko,a Ty niepotrzebnie sie tym martwisz. no i niestety,gdy pojawiaja sie problemy finansowe to musisz znalezc prace,bo bedziesz sie zadluzac coraz bardziej. nie wiem czy mieszkasz w malym czy duzym miescie,sprobuj moze pracy kelnerki,mozna dobrze zarobic i poznac nowych ludzi,no i nie bedziesz sie dolowac wieczorami. trzymam kciuki:)

Gość gość
Od długiego czasu zmagałem się z depresją, zachorowałem w bardzo młodym wieku byłem już w takim stanie że nie dawałem rady nie wiedziałem co robić wszystko mi się waliło wszystko było nie tak jak być powinno miałem dość tego wszytkiego byłem samotny cały czas całe życie żadna dziewczyna nie chciała mnie znać nawet już chciałem popełnić samobójstwo. Będąc na całkowitym dnie zwróciłem się o pomoc do polecanego tu rytualisty ( jego strona http://moc-energii.pl/index.html) zamawiając rytuał oczyszczenia aury. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Wróciłem do normalności i w końcu potrafię się cieszyć z małych rzeczy. Nawet kiedy nachodzą mnie negatywne myśli to radzę sobie z nimi. Polecam taki rytuał wszystkim mającym problemy życiowe.