Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek Dżi

Problem z gangsterem

Polecane posty

Gość Wojtek Dżi

Cześć. Od roku jestem ze świetną dziewczyną. Tydzień temu pojawił się problem. Zaczął przychodzić do mnie do pracy (pracuję w urzędzie miasta) podejrzany typek- wytatuowany, ogolony na łyso, z wielkim karkiem. Zaglądał mi tylko często do pokoju. Dzisiaj wszedł i sie przedstawił- to były facet mojej dziewczyny. 1 lipca wyszedł z więzienia po trzyletniej odsiadce i chce ją "odzyskać". :o Co z nim zrobić? Przełożeni myślą, że to mój kolega :o

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjakaja
olej.

Gość no to niezla masz dziewczyne
najpeirw gangster, teraz urzednik dziwne troche

Gość Wojtek Dżi
ech... :o

Gość zapłodniona Halinka
Wspólczuję Ci z jakimi kobietami Ty sie zadajesz . . . ta idiotka nie ma gustu co do mezczyzn jak widać!

matko co za towarzystwo tutaj siedzi no pewnie najlepiej powiedzieć zostaw dziewczynę ...a co ona jest winna tej całej sytuacji ? nie znacie prawdy a już oceniacie tutaj nie problemem jest dziewczyna a ten facet do autora wiesz możesz próbować z nim porozmawiać na spokojnie żeby nie nachodził Cię w pracy bo sobie tego nie życzysz a przede wszystkim pogadaj z dziewczyną może jej się uda na niego wpłynąć zawsze też można powiadomić policje i zgłosić sprawę o nękanie