Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

8mila

Chciałabym umieć ubrać się seksownie, ale nie umiem...

Polecane posty

Czy mogę wyglądać seksownie na imprezie nie mając na sobie butów na wysokim obcasie? Mam problemy z kręgosłupem, dlatego lekarz odradził mi noszenia szpilek, sandałów, które mają obcas. A poza tym nie potrafię ubrać się kobieco. Dziś mam imprezę i nie wiem jak się ubrać. Jedno jest pewne: spódnicom, które wyglądają jak pasek do spodni i bluzkom więcej odkrywającym niż zasłaniającym mówię NIE. Macie jakieś pomysły?

wiesz żeby wyglądać seksownie wcale nie trzeba ubierać szpilek czy też nosić ubrania więcej odkrywające jak zasłaniające bo to akurat nie jest seksowne a wulgarne czasem wystarczy zwiewna sukienka delikatny makijaż odpowiedni zapach i już kobieta staje się seksowną a po za tym jest to indywidualną stroną każdej kobiety są takie które nawet w worku od ziemniaków będą wyglądały seksownie :D

Gość a może to
seksownie nie znaczy kurewsko możesz ubrać jakąś ładną sukienkę ,najlepiej z żorżety ,zakładana i przewiązywana w pasie :) mile widziane akcenty kwiatowe i delikatny kolor :) Ta również jest ładna http://moda.allegro.pl/item1126591891_slodka_sukienka_z_szyfonurozxxl.html można by rzec coś ja romantyczna :) mi się bardzo podobają kobiety ubrane w takie zwiewne lekkie sukienki :) a buty ...hm....może jakieś sandałki na małym obcasie coś jak kaczuszka :) kurcze nie wiem jak to się nazywa ,moja kobieta czasem takie ubiera ,jak chce pozwolić nogom odpocząć :)

Gość zwyczajnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja noszę buty na koturnie/klinie modne w tym sezonie i bardzo wygodne ;) polecam jakż tunikę i leginsy, pasek w tali i lekki makijaż- efekt kobieta subtelna ;)