Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapap

po ile sa tak naprawde kwatery nad morzem

Polecane posty

Gość pappapap

schludne, czyste, z lazienka, dla 2 osob.

Gość same problemy...
ja znalazłam za 35zl/osoba, wlasna lazienka na pokoj i ankes kuchenny, pokoj z tv i osobnym wejsciem

Gość pappapap
same problemy, a gdzie? daleko od morza? sprawdzials to? chcialabym kogos zabrac, ale nie mam za duzo kasy ;(

Gość same problemy...
tak sprawdzalam byłam tam, to jest taka miejscowość niedaleko Władysławowa - Swarzewo- polecam dla osób z samochodem bo do morza parę km, ale moja znajoma była w tym roku w samym Władysławowie pojechała w ciemno i również znalazła kwaterę za 35 zł z łazienką , także są takie

Gość to za 35 złoty to gdzie?

Gość pappapap
up

Gość pappapap
mozesz dac namiary? poloo1@tlen.pl szukam w necie, wszedzie, ze od 40-60, a jak pisze maila to od 60 :(

Gość fiziamizia
nie ma szansy na dobrą kweaterę , blisko morza za takie pieniadze . chyba ,ze bedzie to jakś wioska kompletna - to wtedy mozę i taka cena być . Wszystko co jest tylko atrakcyjniejsze i blizej morza sie ceni . noio, chyba ,zę nie przeszkadzaja ci spacery nad morze . no i termin też wybrałą nieszczegolny -wszystko co atrakcyjniejsze i tańsze juz jest zabukowane - zostaly tylko drozyzna i kiepskie kwatery .

Gość gorąco polecam
http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.obiektyturystyczne.pl%2Fnajlepsze.noclegi%2F3044%2Coslonino%2Cagroturystyka-w-osloninie-w-pomorskim%3Bpomorskie%2F&ei=3fZGTI2nGYWjsQbzrq2VBg&usg=AFQjCNF05lYearN1dIDYIdQ-9lCEyPaTNw ale nie wiem, czy są jeszcze miejsca. Przemili właściciele tego pensjonatu, blisko wszędzie, na półwysep, do Trójmiasta