Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anikkkaa

body czy kaftaniki - termin na koniec wrzesnia?

Polecane posty

Gość anikkkaa

zaczelam kupowac ubranka i z tego co czytalam to myslalam ze body sa najlepsze....tylko tesciowa do mnie osttanio po co mi to jak to tylko na lato a tak to kaftaniki....ja myslalam ze moge je zakladac normalnie zamiast kaftanikow ale moze sie nie znam. Wiec co lepsze ? ja bardziej chcialam traktowac kaftaniki jako bluzeczki a body jako bielizne pod spód no chyba ze bedzie cieplo to samo body długi rekaw i np pólspiochy,spiochy...ale to pierwsza ciaza i sama tak wywnioskowalam, moze doradzcie czy dobrze mysle?

Gość Karko1234
Ja zimą w domu ubierałam samo body, a jeśli chodzi o kaftaniki to te najmniejsze też warto parę mieć, ale później tak jak piszesz jedynie na coś do założenia bo maluszek już się przesuwa i kaftanik się podwija a body nie:) jakbyś szukała i chciała kupić przez internet ciuszki zapraszam na patryczek.pl mamy nowe ciuszki, polskich producentów,

Gość anikkkaa
o dziekuje :) a z tego sklepu juz sobie cos wybralam bo widzialam juz topik reklamujacy, dla mnie przystepne ceny w miare ;) no to jednak te body moga byc, kaftanikow mam z 4, reszta samo body....tesciowa mi namacila a mi sie wydaja te body wygodne zobaczymy jak to bedzie tylko z wkladaniem tego ale kupowalam takie rozpinane przy glowce

Gość mamamamamamammm
Ja kupywałam i do tej pory kupuję i body i kaftaniki, a do kaftaników cienkie spodenki bez "stópek" albo te ze "stópkami", żeby skarpetek nie zakładać. Wszystko się sprawdza. Nawet po urodzeniu częściej zakładałam kaftany ze spodniami. Teraz w te upały albo body na ramiączkach albo same koszulki na ramiączkach i pielucha ;) Szczerze to warto kupować wszystkiego po trochę, bo nie wyobrażam sobie dziecka w same body ubierać ;)

Gość mamamamamamammm
I nie słuchaj głupiej teściowej, bo te baby najlepiej wszystko wiedzą oczywiście w cudzysłowiu :o Kupuj wszystkiego po trochu, a i we wrześniu jeszcze bardzo ciepło może być także krótkie rękawki też kup ;)

są tez body rozpinane, polecam. Ale te przez głowę też sa ok, kwestia wprawy.

Gość lenusia
BODY I TYLKO BODY na zime z dlugim rękawkiem, albo z krótkim + rozpinany kaftanik tesciowej nie sluchaj:) dawniej nie bylo bodow wiec dlatego tak mowi

Gość anikkkaa
dzieki wam bardzo :) juz sie niepokoilam ze zle ubranka zaczelam kupowac...ehh te tesciowe ona twierdzi ze jej corka tak ubierala i jest najlepiej tylko ze ja to nie ona i wole co innego...sliczne dzieki

Gość mamamamamamammm
Źle tylko rozmiary można dobrać. Ubranek źle nie można kupić, bo wszystko co kupisz zawsze się przyda ;)