Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magister matematyki

Co Waszym zdaniem powinienem zrobić, skoro nie mogę znaleźć pracy?

Polecane posty

Gość magister matematyki

Skończyłem studia matematyczne, specjalność nauczycielską, ale nie mam uprawnień do nauczania. Studia były magisterskie, dzienne, na państwowej uczelni. Od dwóch lat próbuję szukać pracy w swoim mieście, ale ciągle bez sukcesów. Czy Waszym zdaniem powinienem zrobić jakieś studia podyplomowe? A jeśli tak to jakie? Czy studia podyplomowe można robić w systemie dziennym czy tylko wieczorowo?

Gość Salmaa
Jak to... nie możesz zostać nauczycielem matematyki w szkole? niemożliwe...

Gość wredna jędza
zrób sobie kurs pedagogiczny i problem z niemożliwością uczenia w szkole znika :)

a czemu nie masz uprawnień do nauczania ? studia podyplomowe bym radziła Ci zrobić np na politechnice np jakaś informatyka jeśli oczywiście są takie możliwości

Gość magister matematyki
Nie mam uprawnień do nauczania, bo nie nadaję się do tego. Wiedzę mam, ale nie potrafię zapanować nad klasą pełną rozwydrzonych bachorów.

Gość wredna jędza
a widzisz, to całkowicie zmienia postać rzeczy... może zastanów się co faktycznie chciałabyś/ potrafisz robić i wtedy zacznij to robić :)

Gość magister matematyki
Ale przecież to nielegalne, a jak założę działalność, to będę musiał odprowadzać składki na ZUS :O

Gość wredna jędza
nie to że się czepiam, ale jak dla mnie to sam sobie tworzysz problemy; wyżej już napisali jak sobie elegancko dorobić a Ty nadal wyszukujesz dziurę w całym... no padaka jednym słowem!