Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliannnnaaaa

Właśnie miałam wypadek samochodowy

Polecane posty

Gość liliannnnaaaa

jeszcze sie trzesę i głowa mnie boli.Jechałam sobie z rodzicami prosto.Z boku wpada droga na której podobno jest pierwszeństwo, czyli że ci którzy jaądą z zakrętu mają pierwszeństwo (ale nie ma żadnego znaku bo wymyła je powódź).Ja chciałam jechać prosto i nagle z boku wyjechało rozpędzone auto prosto na nas, odruchowo skręciłam do rowu uderzył w bok samochodu roztrzaskał drzwi nam i lampę.Jeszcze z ryjem wyjechali tamci na mnie popłakałam się, pierwszy raz takie coś mi sie zdarzyło.Spisali moje ubezpieczenie i pojechali na jakiś pogrzeb bo soę śpieszyli, chciałam wezwać policję ale rodzice mówili by nie bo nam dużo mandatu dadzą a lepiej za to auto naprawić. Nigdy nie wsiądę już do auta, głowa mnie tak boli, nam ściągną z ubezpieczenia a my musimy bulić za naprawę chociaż jechałam wolno ale to tamci pierwszeństwo mieli...

Gość i płać jakżeś głupia
jakie to ma znaczenie z jaką prędkością jechałaś skoro WYMUSIŁAŚ PIERWSZENSTWO. Kurwa takie głupie cipy psują opinię wszystkim kobietom za kierownicą!

Gość to nie wypadek tylko kolizja

Gość liliannnnaaaa
do auta nie wsią ale chętnie zasiądę na potężnej buławie czarnoskórego obywatela Senegalu

Gość a o co chodzi?
Gdybyś jechała szybciej mogłoby do kolizji nie dojść. Ten samochód, to pewnie z prawej strony nadjechł? ;)

Gość liliannnnaaaa
nie. wyjechał spod spodu

Gość marcyś
jak wiedziałaś, że tamci mają pierwszeństwo, to było uważać. niemożliwe, żebyś nie widziała tamtego samochodu

Gość tuuli
skoro nie było znaku skąd mogła wiedzieć że tamci pierwszeństwo mają? Poza tym tamten mógł tak nie zapierdalać, jakby jechał wolno zdążyłby chyba wyhamować, jak rozjebał drzwi to musiał nieźle jebnąć może dziewczyna dopiero co prawko zrobiła? wszystkie mądre jesteście a na jej miejscu byście srały w majty :o

Gość liliannnnaaaa
nie podszywajcie sie proszę ja wiem, że może źle jechałam nie mam obycia z autami jeszcze, on rozbił drzwi nam a sobie całą maskę..... zjedziecie mnie więc idę stąd, nie chce sie dołować 🖐️

liliannnnaaaa Głowa do góry kolizje się zdarzają ja miałam już trzy i wszystkie nie z mojej winy ale zawsze znajdę się w nieodpowiednim miejscu. Nie przejmuj się opiniami innych nie widza co piszą. A swoją drogą skoro nie było znaku to szkoda że nie wezwałaś Policji przecież to nie Twoja wina

Gość marcyś
nie chciałam cię zjechać, ale myślałam, że znasz tamtą drogę. Skoro nie, to pardon. A problemy z oznakowaniem są w Polsce ;/ To nie będzie pierwszy wypadek w tamtym miejscu niestety, skoro nie ma znaku.

Gość indigo girlzzzzzz
i płać jakżeś głupia-----zamknij ryj shmato i naucz sie czytac ze zrozumieniem a nie cwaniakuj.zasada ograniczonego zaufania obowiązuje każdego.Policja powinna byc wezwana może tamci pijani byli? jeśli wyjechali z ryjem to byli pewni swojej niewinności więc sami powinni policje wezwać, rozwalone drzwi to musieli walnąc mocno, jakby jechali przepisowo to byście tylko wgłębienia lekkie mieli oboje,

Gość liliannnnaaaa
dziekuję za słowa wsparcia, głowa mnie teraz boli przez parę chwil nie wiedziałam co sie dzieje....teraz musze kase wytrzasnąć na naprawę auta, chyba je sprzedam bo ono pechowe jest bardzo...stale sie cos psuje a teraz to....

liliannnnaaaa Tak z tą Policją to się zgadzam może byli pijani od razu na pogrzeb się śpieszyli tak jakby chcieli zwiać. Nie dołuj się kolizje zdarzają się codziennie najważniejsze że Wam nic się nie stało a nerwy miną zobaczysz ❤️

Gość kamilad
Witam, nazywam się Kamila i obecnie studiuję na 5 roku psychologii klinicznej. W ramach swojej pracy dyplomowej przeprowadzam badanie na temat skutków doznania urazu intencjonalnego vs nieintencjonalnego i w związku z tym porównuję grupy kobiet, które brały udział w wypadku komunikacyjnym z grupą po doświadczeniach przemocy seksualnej. Zwracam się do Was w związku z tym z prośbą o pomoc. By dokładniej przyjrzeć się trudnościom, z którymi muszą borykać się kobiety po tego typu doświadczeniach, prosiłabym Was byście wzięły udział w moim badaniu, które polega jedynie na wypełnieniu trzech kwestionariuszy (głównie zakreślanie odpowiedzi, żadnego pisania elaboratów),co łącznie nie zajmie więcej niż 10 minut. Ponadto, nie ma różnicy czy podczas wypadku było się kierowcą, czy też pasażerem; jedynym warunkiem jest brak ofiar śmiertelnych. Jeśli któraś z Was zgodziłaby się mi pomóc, proszę o kontakt mailowy na adres kduda21@st.swps.edu.pl lub kamila.duda@gmail.com Z góry informuję, że z danych osobowych jedyną informacją jaka będzie mi potrzebna jest wiek. Jakby któraś z Was się zdecydowała, kwestionariusze wysyłam na maila, więc kontakt osobisty też nie jest wymagany, co zapewnia pełną anonimowość. Podobnie, ze wszelkimi pytaniami, czy to odnośnie szczegółów kwestionariuszy czy badania, możecie pisać, a ja postaram się w miarę możliwości na nie odpowiedzieć. Gorąco liczę na Waszą pomoc, Kamila

Gość jerzy3711
Dlaczego tylko niektórzy ludzie prawie zawsze uzyskują 100% ODSZKODOWANIA za szkody RZECZOWE ,OSOBOWE i ŚMIERĆ bliskiej osoby ? Czy i TY też chcesz uzyskać należne Ci ODSZKODOWANIE , ZADOŚĆUCZYNIENIE ? DOSTAŁEŚ ODSZKODOWANIE ZA ZNISZCZONY SAMOCHÓD ? A MOŻE NALEŻY CI SIĘ WIĘKSZE ? NAPISZ !!! POMOGĘ !!! e-mail . jerzy3711@wp.pl

Gość dfresl
no ale wiedziałaś ,że nie masz pierwszeństwa czy nie wiedziałaś ??

Gość gość
jak miałaś wypadek to teraz musisz się wziąć w garść i złożyć wniosek dotyczący szkody komunikacyjnej u twojego ubezpieczyciela i wziąć się za naprawę auta. Jak miałem kolizję to pojechałem do Centrum Likwidacji Szkód http://www.cls-walder.pl/ i tam wypełniłem wszyte kie formalności i umówiłem się na naprawę blacharsko lakiernicza. Wszystko w jednym miejscu, w jednej firmie.

Gość gość
Dziewczyna miala pięć lat temu wypadek a ten osioł pisze zeby wziela się w garść i wypelniala formularze. Co za dekiel? No ale reklama jest!

Gość gość
i płać jakżeś głupia 2010.07.21 jakie to ma znaczenie z jaką prędkością jechałaś skoro WYMUSIŁAŚ PIERWSZENSTWO. K**wa takie głupie c**y psują opinię wszystkim kobietom za kierownicą a ty pokazujesz jakie kobiety kierowcę to chamki :classic_cool: