Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmm13

Polonistyka UKW

Polecane posty

Gość emmm13

Witam zastanawiam się czy lepiej studiowac na UKW pedagogikę czy filologie polską? jakie są wasze opinie? jak wygląda studiowanie filologii polskiej na UKW? pozdrawiam

Gość emmm13
A dlaczego tak sądzisz"?

Gość emmm13
A dlaczego nie podoba Ci sie pedagogika? poziom za niski? atmosfera do kitu? ja dostalam sie na pedagogike o spec opieka i wych z profilktyka społeczną ale zastanawiam sie czy lepiej nie zloyc papierów na polonistyke w 2 naborze i zrezygnowac z pedagogiki

Poziom jest ok, dużo materiału ale w pierwszym semestrze są takie same "niepotrzebne rzeczy" bynajmniej jak dla mnie, np uczenie sie o ustawieniu zebow dziecka, albo biomedyka i nauka o komórkach... Powiem Ci szczerze ze na pedagogike idzie kazdy kto nie wie gdzie isc a potem sie oczy otwieraja :D

Gość emmm13
Rozumiem. a nie sądzisz, ze pedagogika jest bardziej przyszlosciowa tzn jest wiecej miejsc gdzie można podjąc potem prace?

Gość emmm13
Oblubienica - możesz mi przyblizyc jak wyglada studiowanie polonistyki? duzo nauki? jaka atmosfera? i jesli można wiedziec czy pracujesz w zawodzie?

Nie mam pojecia, możliwe. Na zachodzie kazdy kto ma problem idzie do swojego pegadoda który zna sytuacje, może do nas też to przyjdzie kto to wie... Najważniejsze jest żebyś poszła na to co Cię interesuje, mmnie np. praca w policji dlatego za innymi kierunkami sie nie rozglądałam, ale sama w sobie pedagogika nie jest ciekawa, dopiero jak zaczniesz uczyc sie specjalizacji.

Gość kierunek dla przyszłych
bezrobotnych :/

Gość emmm13
Wlasnie mam duzy problem w okresleniu czy wole pedagogikie czy filologie. praca po filologii bardziej mi odpowiada z kolei przedmioty na pedagogice wydaja się ciekawsze.

Gość pegogog uzywający w taki
sposób "bynajmniej" jak Trampkarka? Zgroza!!!!