Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek_Sromek

jak wypelnic pustke po rozstaniu|???

Polecane posty

Gość Romek_Sromek

j/w jakie macie sposoby zeby nie myslec o tym co bylo, jak poradzic sobie z tym... ja nie mam jaj. za mientki jestem.

Odeszla ode mnie narzeczona po ponad 6 latach zwiazku takze wiem co czujesz, na poczatku tez uwazalem ze jestem za slaby ale dzisiaj - tj. 2 miechy pozniej juz tak nie mysle, stalo sie jak sie stalo i trzeba zyc dalej, nie ma rady. Najlepsze jeszcze napewno przed Toba. Zajmij sobie czas: wyjedz gdzies, uprawiaj sport, spotykaj sie ze znajomymi, otworz sie na ludzi i przede wszystkim DAJ SOBIE CZAS

Gość Lukasz26
To i ja sie podpisze ;) sam dzis taki temat napisalem. Nie jest latwo ale trzeba isc do przodu. Damy rade.

W koncu kto ma dac rade jak nie my?! :D Nie jestesmy miekkie cipy - znajdziemy sobie nowe kobiety - tysiac razy lepsze od poprzednich!

Gość michasia03
Jak juz pisalam do Ciebie Romek_.... w innym temacie .... kluczem moze byc sport- fitness, rower, basen etc u mnie sie swietnie to sprawdzalo :)

Gość michasia03
no moze fitness to akurat nie dla Ciebie :P:D ale silownia, czemu nie?;)

Gość Romek_Sromek
dlaczego piszesz sprawdzalo??? czyzby juz nie sprawdzalo sie??? wyjezdzam za granice do pracy i tez sam bede w srod obcych\ ciezko bedzie

Gość Livre__
hehehehehehe...założyłeś drugi temat ..co jak co ,ale obrotny to Ty Romek jesteś,czyli jest nadzieja,że szybko się pozbierasz:)

Gość michasia03
pisze w czasie przeszlym, poniewaz od rozstania minely juz 4 lata. od 2 lat jestem w nowym zwiazku :)

Gość Romek_Sromek
niestety boje sie ze szybko mi nie minie... cholernie sie przywiazalem... no i to uczucie ono dalej jest mimo ze juz nie ma. nas.

Gość Livre__
jest tam coś na temat-jak wypełnić pustkę i czego nie powinieneś robić...

Gość Romek_Sromek
wszystko fajnie... ale dla kazdej chwili spedzonej z nia poswiecilem wiele... najlepszych kolegow, przyjaciol, mialem tylka ja. a teraz mam siebie i zal. ot cala moja paczka znajomych...

Gość gość
po 2 latach stwierdzil ze do niego nie pasuje, byl to dla mnie straszny cios nie spodziewlama sie tego...Nie mogłam sie pozbierac... nie miałam do kogo sie przytulic... nie potrafiłam normalnie funkcjonowac!!Miałam ochote sie zabic i wiecej nie cierpiec!!! Kolezanka interesująca się magią poleciła mi rytualistę (perun72@interia.pl) mówiąc że dzięki niemu odzyskam swoją miłość. Zwróciłam się więc o pomoc. I udało się: ) po uroku miłosnym po kilku tygodniach powrócił.

Gość gość
Ja wierzę w magię byłam w naprawdę ciężkiej sytuacji. Facet mnie opuścił, czułam się samotna, byłam pogrążona w depresji. Dzięki rytu z http://magia-anielska.pl odzyskałam miłość sowjego zycia.