Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wezwijcie lekarza

Felerne okna; Czarna masa, kto doradzi?

Polecane posty

Jakiś czas temu wymieniłam okna na plastiki. Po pewnym czasie wewnątrz okna , pod wpływem ciepła zaczęła spływać mi czarna masa. To była jakaś trefna partia okien. firma splajtowała i teraz pytanie: czy jest możliwość rozmontowania tych okien i usunięcie czarnej mazi? Nie chcę znów płacić za nowe szyby :( Bardzo proszę o rozpatrzenie mojego tematu przez osoby na tym znające się :) Dzięki.

Plastiki są do du*py! Teraz już moda na to przeszła, i każdy woli ładne drewienka, przynajmniej powietrze przepuszczaja. Nie mam pojecie czym to możesz zmyć.

osobiście nie będę ich myła (nie rozmontuję ich przecież :P), ale czy jest ktoś kto to może zrobić? czy w ogóle można to zrobić???????

Gość a co to za firma i skąd?

Gość chinota
dowiedz się kto jest producentem okien. Firmy które je instalują najczęściej kupują takie okna od firm które je produkują.

Gość zablokuj im inne kanały a
zadzwoń do innej firmy i zapytaj co z tym fantem zrobić. My ci nic nie podpowiemy, bo się nie znamy na czarnych maziach wewnątrzokiennych:)

:) już dzwoniłam, ale powiedziano mi, że okna są tylko do wymiany. Ale tak " na chłopski rozum" firmie bardziej opłaca się takie okna wymienić niż czyścić. Dlatego ciągle mam nadzieję, że znajdzie się na forum jakiś FACHOWIEC OD OKIEN i mi doradzi. Fachowo. :)