Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikola

Co lepsze na wczasy Kołobrzeg czy Łeba?

Polecane posty

Gość mikola

w sierpniu dla mlodego małzeństwa :) prosze o opinie

Gość marianka 89
ja np jadę do Jastrzebiej Góry ale osobviscie mysle że Łeba bedzie lepsza ... w Kołobrzego duzo starszych osób jest zawsze i pełno kolegów z zachodu. polecam Łebe

Gość gfdgfdgfdgdg
Łeba lepsza !

Gość w Kołobrzegu nie ma
plaży ??? Byłam tam 3 razy ze znajomymi i nam się b. podobało ;P

Gość oj bylam W Sarbinowie
w tym roku .... w przyszlym roku tez jade :P) bylo wpsaniale!!! A plaza boska!

W k-g jest plaza :P nawet dosc duza i dluga z fajnym piaskiem, wczoraj byla jak na kolobrzeg cieplutka woda (+18C) ;) nawet molo mamy :D

wlasnie w nocy z soboty na niedziele teraz jade z ukochanym do Kolobrzegu na 6 dni ;) mam nadzieje ze bedzie fajnie :) moze ktos byl w apartamencie Maritimo na ul. Portowej? i powie jak bylo ?:)

Gość gusia88
nie no ewidentnie moim zdaniem Kołobrzeg, co prawda mam do niego pewien sentyment, ale ta plaża, te zachody słońca, sunrise, świetne imprezy, karaoke przy latarni morskiej, to wszystko sprawia, że do mnie Kołobrzeg bardziej przemawia, jesli szukasz noclegu, polecam poszukac na e-wczasy.pl, ja tam zawsze znajduję coś dla siebie, www.e-wczasy.pl/kolobrzeg

Łeba zdecydowanie jest bardziej atrakcyjna niz Kołobrzeg sama pomyśl w kołobrzegu nei ma co robic pojechałam tam na 1 dzień i w zasadzie nic prócz betonowego molo nie ma. Lepiej przejrzec na stronei internetowej co jest ciekawego w danej miejscowości ja osobiście byłam w łebie jest tam bardzo łądnie a wydmy naprawde robią wrażenie i plaża tak szeroka rewelacja. Polecam też świnoujście nie daleko granicy niemieckiej możnaplażą pospacerować :)