Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIRAS

Co Wy widzicie

Polecane posty

Powiedźcie dziewczyny co Wy widzicie w wysokich chłopach. Dzisiaj widziałem jednego wysokie,chude z twarzą co najwyżej przeciętną,ubrany też nie nadzwyczajnie. Kobieta przy nim za to całkiem do szyku... no i gdzie tu logika,niższy o ładniejszej sylwetce ,twarzy i lepiej ubrany zawsze jest sam,bo jak widuję niskich mężczyzn to bardzo rzadko z kobietami :( A i nie piszcie mi,że Twój afacet ma 175 i z nim jesteś bla bla 175 to nie niski wzrost piszę tu o 170 i mniej.

Gość 170 17
uwielbiam wysokich

widzisz czasem dziewczyna mając takiego niskiego chłopaka, skazana jest tylko na chodzenie w sportowym obuwiu... ;)

No i co z tego, że on był wysoki? Jeny, każdy ma własny gust, a dziewczyna raczej pokochała go za "wnętrze", a nie za jego wzrost. :O

Gość michasia03
ja bym sie czula jak slonica przy facecie, ktory ma max 170cm wzrostu :O

hahaha za wnętrze,nie pitolcie mam więcej niż 165 :P dobry wzrost to 90 % sukcesu ,z resztą przejrzałem fora i więksozść kobiet woli wysokich :P :D

Gość michasia03
tak, autorze... mam 173cm wzrostu i waze 60kg :o

Gość michasia03
umow sie lepiej ze swoja laska, bo widac, ze jestes mocno sfrustrowany :D

Ja miałam faceta wyższego ode mnie o 1-2 cm. Sama nie jestem jakoś szczególnie wysoka. W czym problem? Szpilek nie założysz, bo jesteś już wyższa od niego. Po drugie do wyższych facetów przyjemniej sie przytula ;P a tak poważnie to miłość nie wybiera, nie ma znaczenia czy niski, czy wysoki

Gość mój facet musi być wyższy
ode mnie. Sama mam 171 i musi mieć to min 175, bo przecież nie mogę przy nim ciągle w płaskich butach chodzić itp. Na dodatek rodzina krzywo by patrzyła na to.

nie,to Ty michasio chciałaś mi dopiec :D poza tym 173 a 170 to tylko 3 cm różnicy więc nie przesadzaj z tym słoniem :P pewnie,któryś niski mocno musiał Ci nadepnąć na odcisk i teraz starasz się wyładować na innch ,kłyhyhyhyhyhy

smutna mała księżnizko to ile masz centymetrów ? :D

Gość michasia03
niras, marny psycholog z ciebie. tak sie sklada, ze moi ex mieli 185cm i 187cm, a obecny ma 178. i naprawde, nie badz takim frustratem.

wiesz w necie ,mało kto się przyzna do swoich słabości :)

Gość michasia03
Synu, Twoje teorie sa jak kula w plot :)

do liceum chodziła z chłopakiem ktory byl bardzo niski. nie wiem ile ma wzrostu, ale jak ostatnio stalam koło niego w obcasach to był niższy ode mnie. ogolnie jest raczej drobnej budowy. ale z twarzy jest po prostu śliczny :P moze nie jest to dobre okreslenia dla faceta, ale ma twarz modelową wręcz, do tego fajnie sie ubiera i ma przecudny usmiech :) podoba mi sie, ale nawet nie mam jak sie kolo niego zakrecic bo rzadko go spotykam.

Gość buuukabuka
tak to juz jest ze kobiety wola wysokich ale w sytuacji kiedy niski facet jest konkretny i do tego ma kase to wtedy ten wzrost sie nie liczy

michasio w necie można napisać wszystko :D czyli tak na oko ile mógł mieć cm ?

marzycielko,tak na oko ile może mieć cm ten Twój licealista ? :D

to juz nie licealista :P oboje skonczylismy juz szkole. no on na pewno jest ponizej 170. pewnie koło 165 cm. ja mam 164. nie wykluczone ze on ma nawet mniej. przy wszystkich swoich kolegach wyglada na dzieciaka :P jesli chodzi o wzrost.

nie wiem ile mam,pielęgniarka namierzyła mi 169 w ostatniej klasie liceum,od tego momentu minęło może 2 lata,no i mierzyłem się w drzwiach których dokładnie sięgałem od progu do górnej futryny,idealnie się wpasowywałem w wysokość ów drzwi no mierzyłem potem te drzwi wyszło tak między 172-173 :classic_cool:

hmm wiadomo ze jak facet jest niski i brzydki to bedzie mial male powodzenie , tak samo jak wysoki brzydki :( ale jezeli jest przystojny to na pewno znajdzie sie dziewczyna ktora sie w nim zakocha :) wiem ze nie tylko wyglad sie liczy, ale jest to rzecz na ktora jako pierwsza zwracamy uwage.

szczegół :P no to niedużo,ale nie jakoś tragicznie :D bo widuję takich co mają mniej niż 160,to jest dopiero załamka :O

wygląd to bardzo istotna kwestia :D i wzrost się na nią składa -również :O

kiedyś już była fotka :D spotkałem się nawet z jedną :D nie szukam już znajomośći przez Internet :P