Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smoleński krzyż

Smoleński krzyż, mam tego dosyć!!!!!!!!!!!!!! Czy wy nie?????

Polecane posty

Gość Smoleński krzyż

Jak słyszę tych ludzi, jak poświęcą swoje życie, jak pozwolą się zabić za krzyż to mi się coś robi. Nie wytrzymam chyba tego, ciekawe jak teraz ten krzyż przeniosą jak ci ludzie tam są po prostu moim zdaniem tak fanatyczni, że aż niebezpieczni, zdolni do wszystkiego. Tyle się mówi o talibach a co my mamy? Też mamy fanatyków religijnych, macie pewność, że gdyby jednej z drugim dać bombę to nie uczyniliby z niej użytku wobec ich zdaniem niegodnych życia bo nie kochających ponad siebie i ponad swoją rodzinę Lecha Kaczyńskiego? Gdyby wygrał Jarosław kazałby nam powiesić w domach obraz Lecha, jestem tego pewna, nie byłoby demokracji w Polsce. Gdzie my żyjemy? Co to jest?

Gość oktawiaaa,
Swieta racja:O zgadzam sie w 100%-tach z autorka

Gość fanatycy mają chociaż motyw
a te oszołomy, jedyne wytłumaczenie, wysuszenie mózgu, przez upały no muszę wpisać tytuł: fanatycy mają chociaż motyw

Gość Też mam dosyć krzyża
Cieszę sie że Kaczyński nie wygrał wyborów. I tak dużo kasy dostał za brata 3 mln a za ubezpieczenie płaciliśmy wszyscy.

Gość fanatycy mają chociaż motyw
jeden już w Oświęcimiu pilnował krzyża oszołom, teraz na nasz koszt leczy się w psychiatryku.

Gość Do autora.....
Tak. Tak. Ale teraz już zwal sobie i idź spać.

nie wiecie co zrobić: jak radził jeden oszołom pisiorek, pasem złoić po dupie harcerzy za nadgorliwość i włażenie w dupsko kiecunom....

Gość Smoleński krzyż
Tak nie jestem z Warszawy ale jakie to ma znaczenie? Musze być z Warszawki, żeby mi to przeszkadzało? To się według Ciebie tyczy tylko stolicy? Bo moim zdaniem to wstyd na całą polskę, my nie mamy innych problemów tylko walki o krzyże? Krzyż to tylko pretekst, to tylko pewna droga bo przeszkadza mi najbardziej ta rozsierdziałość i nienawiść Kaczyńskiego Jarosława, według mnie on jest bardzo niebezpieczny, jest niesamowicie zawzięty, nie potrafi przegrywać. To mi przeszkadza bo chyba nie o to chodzi, żeby w polsce działy się takie rzeczy, dla niego nie istotna jest polska, nigdy nie była i nie będzie tylko jojczy i ględzi, żeby było po jego stronie bo jak nie to do pieca. Nie mam pojęcia jakim prezydentem będzie komorowski, nie twierdzę, że dobrym, nie wiem tego, nie potrafię przewidywać przyszłości ale na chwilę obecną cieszę się, że nie wygrał Kaczyński bo się go po prostu boję, dla mnie ten facet jest przerażający w swoim zachowaniu, bardzo niebezpieczny. Zwichrowany i zawzięty a co za tym idzie moim zdaniem należy się go obawiać.

prezydent zamieszka w pałacu, to BOR zajmnie się "obrońcami", na razie zostają sfilmowani, a potem w sposób kulturalny sprowadzeni na ziemię, po kilku sprawach sądowych, za zakłócanie spokoju....

Gość a mnie żal
tych moherów. :( Przeciez to normalne starsze kobiety, którym ktoś wyprał mózg wmawiając, że śp lech poległ smiercią męczeńska, a terach chca zniszczyć ostatnie jego ślady. Zamiast siedzieć w domu, męczą się na tym upale :(

a nie uwazacie ze jest to po prostu temat zastepczy bo komu taki krzyz moze przeszkadzac ja mieszkam w warszawie i mam w dupie ta sytuacje to jak wam moze przeszkadzac skoro tutaj nie mieszkacie?? uzywajcie wiecej swojego mozgu to naprawde nie boli

Gość Smoleński krzyż
Ty na serio nie potrafisz czytać czy rżniesz takiego? Piszę, że ten krzyż to jest tylko pewien fakt, który świadczy o tym jaki nasz naród (nie w całości) jest porąbany, czy to jest krzyż czy byłoby cokolwiek innego, pokazała się tutaj natura naszego niedoszłego prezydenta, którego do niedawna olewałam zupełnie ale to co widzę to przechodzi ludzkie pojęcie. Widzę, że część osób piszących na kafe to fajni, mądrzy ludzie ale są tez i tacy, którym napisze się, że 2+2=4 a oni i tak nie rozumieja o co chodzi.

zgoda buduje komorowski moglby zostawic ten krzyz i bylo by po krzyku narod by go bardziej kochal jeszcze ze potrafi ustapic wiaadomo ze moher nie ustapi przeciez to fanatycy sa. ale i tak uwazam ze jest to temat zastepczy kolejny powod do toczenia wojny miedzy soba. strach pomyslec o co sie beda klocic w najblizszym czasie.

wysłuchałem z uwagą pana Kaczyńskiego, w sprawie krzyża, i muszę powiedzieć, że nie do końca wierzę w jego pełnię zdrowia psychicznego

Gość Smoleński krzyż
Ale rola prezydenta, czy rządu nie polega na tym, że będa ustępować tym co to "nie ma sensu się z nimi kłócić" bo wówczas nie ma potrzeby mieć głowy państwa i rządu. Po to są, żeby podejmowac decyzje. Nie dziwię się, że podjęli taką decyzję, ponadto nie zapominajmy, że harcerze też mieli coś do gadania, to ich pomysł był. Oni sami byli za przeniesieniem krzyża. Sam fakt postawienia go tam i trzymania tak długo był moim zdaniem wystarczającym do okazania szacunku wobec rodzin zmarłych. To nie chodzi o to, tylko teraz się mówi, że rosjanie ich zabili, zrobili sztuczną mgłę, putin w porozumieniu z tuskiem zamordowali ich wszystkich, teraz przetrzymują ich i nie wiadomo co z nimi robią (niech się zdecydują na jedną wersję), że są polegli. To są ludzie, którzy zginęli w katastrofie lotniczej, tak na prawde nie wiadomo dlaczego ona się wydarzyła bo coraz więcej świadczy przeciwko Lechowi a oni robia takie sceny, wstyd powinno im być. Jarosław mówiąc, że nie można przenieść krzyża bo wtedy wiadomo za kim prez. jest i kim jest itd. szantazuje głowę państwa, jakim cudem ten koleś ma prawo wypowiadac takie słowa?????? Inny by za to beknął, jego znoszą dość cierpliwie, ale do przesady.

dziennik tv, dał popis dupowłażenia pisiorskiego, jak pan Kaczyński J., nie zauważył, drobnej sprawy, Polska nie jest krajem jak Iran, wyznaniowym