Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuuuuuda

Czy sa tu szczuple dziewczyny ktore chca zrzucic ostatnie kg?

Polecane posty

Gość chuuuuuda

W chuuda jest "uda" wiec mi sie uda :) Zostaly mi 4 kg do zrzucenia do pieknej sylwetki, jestem niesamowicie zmotywowana ale wiadomo ze w grupie lepiej!!!

Hej ja ważę 55kg przy wzroście 169 ale chcę sie pozbyć jeszcze troszkę z boczków i ud. Cały czas ważyłam 50kg niestety ciąża i problemy hormonalne wszystko zmieniły

Gość chuuuuuda
no to ja zaczne :) mam 4 kg do zrzucenia, i stosuje moja wlasna diete - duzo bialka i owocow i warzyw. Dzis zjadlam dwa jajka, miseczke owocow i talerz bialego sera z dwoma pomidorami. Do tego 2 kawy, jedna bezkofeinowa i kilka szklanek wody. Energetycznie jestem na okolo 760 kcal, troche malo jak na mnie, ale coz nie kazdy dzien musi byc wypelniony zarciem. Mam zamiar schudnac do polowy sierpnia te 4 kg (plus 2 ktore nastepnie wroca w postaci tresci zoladkowej, wody itd).

Gość chuuuuuda
hej hej Ankula! To mamy podobne cele :) ja mam 170 cm i waze 57kg chce schudnac do 52-53 :)

Gość ;OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ja pierdziele... Ankula Ty chudzino!!! Wez sie ogarnij i przytyj troche, bo bedziesz miala puste cycki :O

Ja też jem mniej nić wcześniej staram się pić dużo wody i próbuje pić mniej kawy. Jem dużo warzyw i owoców

chuuuuuda ja mam 170 i waze 56/57 i uwazam, ze to jest najzajebistrza waga przy moim wzroscie :D jakbym miala zmieniac wage, to wole przytyc, zeby w cycki i waska dupe poszlo ;P

Spoko z biustem wszystko ok :) mi nawet nie chodzi o ubytek wagi no ale żeby boczki znikneły to i waga musi spaść:/ Mam takie szczęście że jak chudnę to moje piersi nie :D po ciąży wróciły do poprzedniego rozmiaru i nawet jak chudłam w innych partiach to piersi zostały takie jak były

Mi by się przydało zgubić 4 kg, bo ważę 58 przy wzroście 165cm, ale poniżej 55kg zanikają mi cycki, więc wole mieć małe boczki i cycki, niż nie mieć w staniku nic. poza tym jestem typową gruszką o dość mocnych kościach. Tyłek zawsze będę miała większy. szkoda stresu i głodzenia się. Myślałam o masażach, bo przecież kilogramy tak naprawdę nie odzwierciedlają odtłuszczenia. chciałabym kupić ten relax&tone do masażu, ale czekam aż potanieje, bo 200zł to za drogo. A myślę, ze zastąpi z powodzeniem rolletic. Może lepiej gubić teraz cm a nie kg???

to lepiej cwiczcie, a nie sie glodzicie, leniuchy :/ ja cisne codziennie 100 brzuszkow, 100 podnoszen, 10 pompek i 100 grzbietow i moze dlatego jestem tak zajebiscie zgrabna ;>

Gość chuuuuuda
kazde cialo jest inne, jedni wygladaja dobrze w 57 inni w 52. Ja wlasciwie nie patrze na wage specjalnie, ale chcialabym nosic rozmiar 36. Teraz nosze 38 luzno, ale 36 jest za ciasny. A wiadomo jeden rozmiar w dol to mniej wiecej 4-5 kg w dol.

ja nosze 36-38 zależy jakiej firmy. Poza tym ćwiczę codziennie brzuszki i 30 lub 60 minut na stepperze do tego codziennie min godzina spaceru Więc za leniucha się nie uważam. Głodzić się też nie głodzę bo jem normalne posiłki tyle że staram ograniczać słodycze i bardzo tłuste potrawy

no dobra chuuuuuuuda. rozumiem, ze tego potrzebujesz, wiec nie mam prawa krytykowac waszych postanowien :D ale na serio sprobujcie troszke pocwiczyc pozdrawiam i trzymam kciuki za rozmiar 36 ;*

Gość chuuuuuda
ja cwicze i to duzo codziennie biegam pol godzinki, chodze do pracy na piechotke (4km), do tego silownia raz w tygodniu. Natomiast od samego sportu sie nie schudnie niestety... miesnie sie rozbudowuja ladnie, za to na wierzchu jest nadal cieka warstewka tluszczyku. Kazdy lekarz wam to powie, zeby osiagnac idealna sylwetke trzeba cwiczyc w polaczeniu z dieta, tak to juz jest.

Gość chuuuuuda
aleocochodzi - kobieto, mam ten sam problem, gora dobra dol do dupy :) ostatnio moja kosmetyczka ogladajac moje nogi podczas woskowania polecila mi masaze taka ostra rekawica z jakiegos drzewa czy czegos (chyba po prostu chciala sprzedac i oczywiscie kupilam). Masuje sie tym 3 minuty na noge pod prysznicem po czym nakladam krem przeciwko celulitisowi. Robie od dwoch tygodni, na razie -2 cm w udzie (z tym ze to jest pewnie troche od rekawicy a troche od diety :) )

Oczywiście, że odżywianie i ruch to podstawa, wcześniej nie pisałaś, że także ćwiczysz, myślałam że tylko się głodzisz. Ale nie zgodzę się że od samego ruchu się nie straci tłuszczu. Przecież zasada jest żeby wydatek energetyczny był większy niż dostarczone kalorie. Można jeść 3000 jeśli spalisz 4000. Moim zdaniem twoja głodówka 760 jest zła, wiadomo, że organizm przyzwyczaja się do głodu i każda następną ilość pokarmu magazynuje. 760 to mniej niż połowa normy dla zdrowej kobiety. Żebyś nie przesadziła.

Gość ;OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
no wlasnie, nie odchudzajcie sie zbyt intensywnie, bo to bedzie szok dla organizmu i potem EFEKT JOJO GWARANTOWANY slyszlama takie historie od moich przyjaciolek. biedaczki :( potem wazyly jeszcze wiecej :(

Gość chuuuuuda
ja dzisiaj tak malo wyjatkowo zjadlam. Po prostu zjadlam cala miseczke moreli (bardzo slodkie) i sie zaslodzilam. Przy okazji polecam morele, maja malo kalorii, niskie IG, konsystencje prawie taka jak banan, sa pyszne i w dodatku nie czuje sie po nich glodu. Naogol jem sporo wiecej, nie licze az tak bardzo kalorii, wole po prostu wyeliminowac z diety wegle i tluszcze. Nie do konca oczywiscie, ale staram sie. Ale przyznam sie ze przez ten cel ktory jest tak blisko mam tendencje do przyspieszania calego procesu :)

Też się szoruję, ale mam gąbkę taką za 4 zł, bardzo twardą, sizalowa rękawica mi nie odpowiada, nie wygodnie mi, tylko ze ja nie jestem konsekwentna, nie chce mi się smarować, nie mam ustalonego celu. wiem co musze zrobić, ale mi sie nie chce. Mój facet i tak nie zauważy. A jak u Ciebie z krążeniem i z naczynkami, bo mi pękają niestety.Jest to problem, bo odpadają niektóre zabiegi. Np. te wszystkie na ciepło. Nogi mi puchną. Rano mam w miarę a po południu już nabrzmiałe. 2 cm różnicy w obwodzie miedzy rankiem a wieczorem i otłuszczone na całej długości.

chuuuda a jakiego kremu używasz? bo ja chcę kupić może ten nowy vichy cellu destock który reklamują

Gość chuuuuuda
hehe tez zauwazylam te pekajace naczynka, myslalam ze juz wczesniej byly tyle ze nie widzialam... myslisz ze to od szorowania? Niestety taka juz uroda gruszek, ze nozki sa ich slaba strona. Moje tez wieczorem staja sie ciezkie, troche mniej odkad nosze takie specjalne rajstopy - ale late przeciez w nich nie wyskocze. Podobno to jest wlasnie wina celulitisu, komurki tluszczowe ktore nie chce przepuscic limfy czy czegos tam... pozbedziesz sie celulitisu pozbedziesz sie problemow. Mi tez sie nie chcialo, ale dla zachety kupilam sobie krem vichy... 150 zl wierz mi szlak mnie chyba trafi jesli nic nie zdzialam przez brak systematycznosci. wiec sie szoruje i smaruje codziennie i to dziala. A co do chlopa, to moj mi powiedzial w zeszlym roku ze "chyba troche przytylam" to byl dzwonek alarmowy. Ale teraz nie robie tego dla niego tylko dla siebie - chce miec idealne nogi kropka!

Gość chuuuuuda
vlasnie ten vichy!!! Mowie ci, 2 tygodnie, 2 cm w udzie :)

o to chyba kupię ten vichy bo jak mi dzięki kremowi zeszło by z uda 2 cm to już bedzie z nogami ok :D bo naprawde dużo do szczęścia mi nie potrzeba :)

Gość chuuuuuda
kurcze udalo mi sie nic wiecej nie zjesc dzisiaj. Swietna sprawa te morele!!! Mam nadzieje ze waga bedzie pomalutku spadac albo jeszcze lepiej szybko :) Ostatnio widzialam kumpele ktora zgubila z 5 kg wyglada rewelacyjnie ja tez tak chce!!!

Gość chuuuuuda
powodzenia! Ja niestety nie wierze w nierygorystyczne diety. Po prostu w pewnym momencie cialo juz nie chce chudnac i do kazdej takiej diety szybki sie przyzwyczaja... z pewnoscia jak ktos ma duzo do stracenia to to zadziala, ale te ostatnie kilogramy sa bardzo trudne do zgubienia. Trzeba naprawde sie zaprzec zeby osiagnac cel. Ale mam nadzieje ze tobie sie uda!

sprobowac moge tym bardziej ze i tak nie mam konkretnego planu procz ograniczenia słodkiego i tłustego jedzenia no i ćwiczeń. Pewnei do tamtego też nie będę aż tak rygorystycznie podchodzić tylko spróbuje jeść to co podpowiada autorka i unikać to czego odradza

Gość chuuuuuda
dzis mam zapal do walki z ostatnimi kilogramami. Nawet sobie cel przelozylam, zeby mi sie nie wydawalo ze juz blisko. Jakos tak zawsze jest ze jak juz blisko do celu to przestajemy sie starac. Nie chce mi sie nawet stosowac wymyslnych diet. Pamietam tylko ze kiedys ogladalam program na fashion tv i tam wypowiadal sie trener jakiejs tam modelki mowiac ze zeby stracic ostatnie gramy tluszczu i nie gubic miesni trzeba zastosowac diete bialkowa. Wiec to bede robic. Wprawdzie daleko mi do modelki, ale tez nie jestem anorektyczka. Chce miec BMI 18 i ponizej 18% tlyszczu w organizmie. Na razie BMI wskazuje 20,1 a tluszczyku niestety mam duzo - 21,7%!!!!