Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawskiXXX

poznam odważna z warszawy i okolic

Polecane posty

Gość no to koncu gruba nie
może być?

gruba to taka ktora wazy z 30 kg wiecej ode mnie a jesli chcecie wiedizec tak kochalem sie z kobietami ktore mialy wiecej cialka niz powinny byc ale dla mnie taka kobieta nie jest gruba ; gruba kobieta to ktora ma juz np 30kg nadwgai:) kobieta jak to sie mowi nei powinna byc za chuda ale tez nie za gruba:) a wiec moje kochane nie kochalem sie tylko z kobietami z cialem statystycznie szczuplej kobiety:) nikt nie ejst idealny lacznie ze mna

petrol szczerze to nei wierze ze kogos tutaj znajde natrafilem przez przypadek na kafe bo ciekawil mnie jeden erotyczny temat:) przeczytalem jakie tutaj jest czasami niski poziom i zalosne komentarze ale byly takie naprawde na poziomie i tak sobie pomyslalem ze z ciekawosci zaloze temat bylem ciekawy jakie beda odpowiedzi czy na poziomie czy raczej zalosne oczywiscie jakby ktoras chciala sie spotkac to czemu nie ale jak juz to najpierw musialbym poznac ja dobrze umowic sie na drinka itd ja nie ejstem kolejnym zakompleksionym facetem ktory poprzez neta szuka kobiety uwierz mi ze bez problemu moge znalezc sobie w realu bo nie jestem typem faceta ktorym ze swoja twarza jedynie co to moze znalezc dzwonnika z Notre Damme:P poprostu jestem factem otwartym z ciekawska natura i z tad moj temat:)

okej rozumiem ale prędzej kogos znajdziesz na czacie tu tylko gadamy może sie ktos tam spotyka tak czat to jest to

domyslam ise ze nie w sklepie:) ale w jakiej sytuacji? ja np kiedys jechalem pociagem i na przeciwko mnei siedziala ladna dziewczyna z sympatyczna buzia czytala gazete i ja tak samo i co rusz zerkala spod gazety ja tak samo:P no i jak kto sie mowi do odwaznych swiat nalezy jak wysiadalem no swojej stacji bo ona jechala dalej zostawilem jej na malej karteczce swoj nr tel jak myslisz odezwala sie ?

Gość obloczek biały
tak, bo piszesz. no i co dalej było?

no co:P oddzwonila do mnie:P spotkalismy sie raz drugi poszlismy na calosci:P i kiedys wracalem pociagiem i ten sam myk zrobila co ja z nia tylko jakiemus faciowi zostawila swoj nr:D

Gość oojjjj
no i pewnie skończyła się od tamtej pory wasza znajomość

Gość oojjjj
fajnie się słucha jak rozmawiacie, tak merytorycznie

Gość oojjjj
zbyt inteligentny jest aby opowiadać swoje sny

nie jechalem ciuchcia do radzymina tylko pociagem do Siedlec do rodziny:P tak podziekowalem tamtej pani za czas spedzony ze mna:P i pozniej na naszej klasie wszedlem w profil do mojego brata ciotecznego i znalalzem nowy wpis od ladnej blondynki no to napisalem do niej co i jak ze ejstem bratem ciotecznym tego i tego ona powiedziala ze jest bylo kursantka jego a on jej byl jej instruktorem no i jakos sie zgadalismy:P spotkalismy sie spodobalem sie jej a ona mi:P juz myslalem ze spoko kobitka doszlo wreszcie do sexu bzykamy sie na polanie wyjechalismy za miasto no i pierwszy raz gadatliwa kobita mis ie trafila co ejj usta zamkne to na mi gada o jakichs pierdolach:P no i na dodatek ejj pochwa jakas nie byla ciasna a szczupla dziewczyna 27 lat, jeszcze 2-3 razy sie bzykalismy n i wydalo sie okazalo sie ze ma meza i dwojke dzieci ze sie we mnie zabujala i chciala dla mnei swojego meza zostawic no to ja zwinalem zagle i tak sie szybko jak pojawilem tak szybko zniknalem nie bede z butami wchodzil w czyjes zycie i rozbijal rodziny:P to juz wiem czemu nei byla ciasna 2 porody droga naturalna zrobilo swoje:P no i widzicie sami jakies mam te dziwne zwiazki ostatnio nie ebde opowiadal o wszystkich bo duzo by sie zeszlo a tesz z niezlymi numerami:P

Gość Nie ma to jak
mitomaństwo wieczorem i jazda na ręcznym pod własne posty :classic_cool:

petrol to go podnies:P a tak powaznie to nie bedziemy chyba psiac gdzie sie jedzie i jak do Siedlec:P a Ty nie zaspokoilas mojej ciekawosci:P no i wynika z tego ze na kafe nie ma odwaznych warszawianek sa za to wszysctkowiedzacy faceci ehh

wiesz co właściwy rajtar pojebany jestes a Twoje odpowiedzi swiadcza ze Twoja intyligencja ejst 100 lat za murzynami jak nas kiedys dogonisz w co bardzo watpie to moze pogadamy an razie nie jestes na moim poziomie zeby z Toba wpadac w dyskusje