Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia__27

kto mi pomoże zinterpretować moje sny?

Polecane posty

Gość joasia__27

Od 2 lat jestem w szczęśliwym związku, zaręczona, mieszkamy razem, żyje nam się naprawdę dobrze. Jednak za każdym razem gdy narzeczony mi się śni - inaczej wygląda i inaczej ma na imię, a do tego często nie wiem kim jest. Nie mam tak w przypadku gdy śnią mi się rodzice, znajomi, rodzina - wszyscy wyglądają jak oni naprawdę, nazywają tak jak się nazywają, są dla mni tym, kim naprawdę są. W przypadku narzeczonego jest zupelnie inaczej - za każdym razem ma inne imię, inny wygląd, coś tam mi świta że to chyba jest mi ktoś bliski, ale nie mogę sobie przypomnieć kto, dopiero po pewnym czasie uświadamiam sobie że to mój narzeczony (w momencie gdy sobie to uświadamiam, odczuwam radość). Tak jakbym w czasie snów ... zapominała że on istnieje! Czasami sny są śmieszne, np. dziś w nocy śniło mi się, że wygląda jak Whoopi Goldberg :) Parę dni temu był niskim, chudym facetem z łysinką. Ani razu nie śnił mi się on jako on (fizycznie), ze swoim imieniem. Dodam że podoba mi się z wyglądu, kocham go itd, więc insynuacje że próbuję go "zamienić" na innego faceta, nie będą pasowały. Jak myślicie - co to może znaczyć?

Gość joasia__27
W snach po prostu go nie pamiętam. Pamiętam wszystkich moich bliskich, a jego nie.

Gość joasia__27
zapomniałam nadmienić ze takie sny mam tylko wtedy jak na kolację zjem psie odchody, mój Azor lubi czasem walnąć klocka na mój talerz jak sie odwróce po coś potem dopiero wiem ze zjadłam jego kupe jak sie uśmiecham do lusterka i mam pozostałości między zebami

Gość haha ha he he

Gość może masz wewnętrzne
poczucie że nie znasz go naprawdę, może coś ukrywa przed Tobą a Ty to wyczuwasz?