Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razowy

Zapach potu partnera

Polecane posty

Gość Androllini
szczerze to nie potrafilbym byc z kobieta ktorej zapachu nieakceptuje. jest to jedna z czesci atrakcyjnosci, ostatnio zerwalem z dziewczyna bo miedzyinnymi(!) strasznie draznil mnie jej zapach (z poczatku wydawalo mi sie to malo istotne, ze jakos to bedize). ma to tez korelacje z zapachem intymnym. kobieta ktora ladnie pachnie podnieca mnie i nie chodzi mi tu o zapach perfum tylko naturalne tlo zapachowe. ps nigdy nie zrobilbym minetki kobiecie ktora smierdzi

Gość do tej co kazała szpilce
kupić słownik. A to co jest??? "szpilka kup słownik ortograficzny zgadzam się z kimś, kto wcześniej napisał, że pot u faceta jest obleśny. a jak juz się nie myje i każe jeszcze to wąchac, ochyda!" Może najpierw sama się doucz, nieuku ;P

Gość gruby jednorożek
Ja kocham zapach mojego partnera. On z jednej strony pobudza mnie - z drugiej usypia. I to jest cudowne. A jego pot jest równie miły w zapachu i jego zapach uspakaja mnie. To dziwne, ale tak właśnie jest. Zaznaczam jak osoby wcześniej - mój partner kąpie się co dzień,a czasem i częściej.

Gość gość
To zadna sensacja. Po prostu jestesmy dziecmi natury. Naukowcy to juz udowodnili, ze kobiety reaguja tez opdpwoednio na meski pot. :-d

Gość mio-mio
Kiedyś zrobiono test, kazano facetom nosić przez miesiąc te same koszulki, spać w nich itp. potem dano je kobietom do powąchania i okazało się, że kobiety potrafią wywąchać osobnika o najbardziej różniących sie od niej genach, co ma być gwarancją zdrowia potomstwa. Natomiast jak podano facetom do powąchania koszulki kobiet, które nosiły podczas owulacji bądz po niej, to faceci wybierali te kobiety, które były w trakcie :) Jak drażni Cię zapach Twojego faceta, to natura chce Ci coś powiedzieć :)

Gość gość
No oczywiscie...nie zapomniec o normalnej higienie!!!! :-D

Gość gość
fuj, jestescie obrzydliwi.!!!!!

Gość gość
pot zaczyna śmierdzieć dopiero wtedy, jak człowiek długo się nie myje i ma czas żeby sfermentować na skórze. :P autor przyjął, że facet kąpie się codziennie, a nie raz do roku. :D jak dla mnie zapach może być bardzo pociągający o ile to właśnie nie jest tygodniowy smród. wtedy to jest esencja ukochanego człowieka. :classic_cool:

Gość gość
Szpilka, nie tlumacz sie z bledow,ta "polonistka":-) Co tak Tobie zwraca uwage pisze ochyda zamiast oHyda! Ach,ta kafe:D a kobita pociska ynteligencje :D

Gość Darth Misiek ;)
Ponoć pachnę tak jak pachnie powietrze w małym miasteczku na Sycylii , gdzie nagrzana w ciągu dnia ziemia oddaje zapach śródziemnomorskich krzewinek, w przydomowych ogrodach kwitną oleandry,a delikatyny cieply wiatr miesza je z zapachem drzew cedru i pinii...bo ja wiem ,myje się i jakoś tak wychodzi...

Gość gość
On smierdzi potem a ja przedtem... :-(

Gość czarna jak nocc
Darth Misiek,wymiotłeś. :D

Gość gość
cos mi tu smierdzi....... :-D

Gość gość
Zapachu feromonów nie czujemy świadomie, w rzeczywistości nie czujemy go wcale. Jest to zapach rozpoznawalny dla mózgu a nie dla nosa. Natomiast z doświadczenia wiem, ze meżczyźni różnie pachną. Nie chodzi mi wcale o zapach potu. Są tacy, którzy pachną cudownie, zawsze i w każdej sytuacji i wtedy zazwyczaj ten delikatny zapach potu nie przeszkadza, ale są tacy, którzy nawet prosto po kąpieli odrzucają mnie nawet jeśli nie czuc od nich potu. Zapach skóry jest ważny, zauważyłam też, ze meżczyzna, którego zapach mnie przyciaga zazwyczaj jest też lepszy w łóżku. Nie wiem czy tylko dla mnie czy ogólnie, ale wiem od razu na pierwszej randce czy będe mieć udany seks i wiele orgazmów czy przeciwnie ;)

Gość Darth Misiek
ładnie pachnę ergo muszę być cudowny w łóżku ;)

Gość gość
Jak się kim nie podoba zapach potu to dziwne. Nie istnieje lepszy afrodyzjak ale niektórzy chyba wybrali niewłaściwego partnera.

Gość gość
Pot mojego faceta mi nie przeszkadza a w trakcie seksu podnieca. Oczywiscie on dba o siebie ale czasem sie zdarza, np. Ostatnio rabal drewno i podczas ukladania. Szczap poszalelismy. Uch, moj drwal;) za to kiedys spotykalam sie z facetem ktory dla mnie smierdzial. Nie chodzi o pot ale o zapach teoretycznie czystej skory, takiej 2-3h po umyciu sie. Bleh

Gość gość
Wystarczy DEZODORANT NATURALNY W SPRAYU od Hildegard Braukmann. Nie wiem czy to kwestia naturalności, czy czegoś innego, ale absolutnie nie mamy problemów z kiepskim zapachem, a wręcz przeciwnie - przyjemnie pachnę przez całą dobę. Psikam się rano, a przez cały dzień mam święty spokój. Tylko niektóre kosmetyki dają taki efekt.

Gość gość
Żadna kretynka nie wie, że pot nie śmierdzi? Śmierdzą dopiero bakterie, które rozwijają się gdy pot się na skórze utlenia. Poza tym czasami śmierdzi ubranie a nie facet.

Gość gość
Niech zacznie używać innego kosmetyku, albo w ogóle go wprowadzi. Nie dziwcie się, że niektórym pot przechodzi. Sama tak miałam przez wprowadzeniem dezodorantu HB - pewnie u mnie chodziło o naturalność kosmetyku. Lepiej o tym pogadać, niż ukrywac, że wszystko jest w porządku.

Gość gość
Jestem facetem i prysznic biorę co dzień , lecz kilka razy moja partnerka zauważyłem że przed pójściem spać bardzo chętnie mnie obwąchuje i przytula się do pach , ja staram się jej głowę lokować inaczej gdyż powtarzam iż za chwilkę idę brać prysznic , ona mówi bym dzisiaj nie brał prysznicu . Ja nie zasnę bez tego i muszę brać . Teraz rozumiem dlaczego ona nie chce bym brał prysznic. Lubi mój zapach , a ja nie gdyż wydaje mi się że śmierdzę .