Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska098098

pochwa w ciąży

Polecane posty

Gość aska098098

witam, wiem ze pewnie moje pytanie bedzie dla was smieszne wiec prosze o powazna odpowiec wiec jestem w 1 mc nazeczony wyczuł u mnie w pochwie jakiby guzek przestraszylam sie i sprawdzilam rzeczywiscie wyczulam twardy guzek na koncu pochwy, ktory wogole mnie nie boli nie swedzi i nic z tych rzeczy , czy jest to powiekszona szyjka macicy albo rozsnaca macica? czy moze to ciaza pozamaciczna?? bardzo prosze o powazna odp

Gość aska098098
prosze o odp bardzo sie denerwuje

Gość aska098098
czyli w ciąży to normalne czy udac sie z tym do gin.?

ja bym sie udała jednak do lekarza . moja znajoma też miala podobny guzek ( nie w ciąży ) i okazał się nowotworem. zawsze lepiej sprawdzić.

Merlin - skoro dziewczyna jest w ciązy to pewnie już była u lekarza lub w najbliższym czasie się uda. W tak krótkim odstępie czasu rak się nie rozwinie do takiego stadium i dla mnie to niepotrzebne straszenie dzieczyny - ale oczywiście zrobi jak uważa. Jeśli będziesz przed zbliżającym się okresem i zbadasz szyjkę ona też będzie twarda i jak "kulka" . Jak teraz zapytam męża to mi odpowiedział to samo co mąż aska098098 że na końcu jest taka twarda kuleczka ;)

hehe rzeczywiście to zapewne szyjka :) do lekarza i tak idziesz pewnie, więc spytaj, bo zawsze lepiej dmuchać na zimne

ja jej nie strasze ale skoro ma wątpiliwość i pyta czy to ciąża pozamaciczna to uważasz że była u lekarza??

Merlin- fakt pominęłam ten szczegół i widocznie u lekarza nie była ale to niczego nie zmienia bo skoro jest w ciąży wizyta przed nią. A pisanie o raku jeśli jest się w ciąży to dla mnie trochę niepotrzebny stres bo jak dla mnie to zamknięta szyjka macicy. Przecież w ciąży wszystko się w środku zmienia, sama jestem w 12tc i wiem jak to wygląda.