Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beneficjentka 55

chamskie połozne-zdarzyło się? jak reagowałyście?

Polecane posty

looookkiiiuu - o to jednak, pomimo całego mojego pozytywnego nastawienia, to by mi nerwy puściły. Kto dopuszcza do pracy takie położne?!!!!

Gość a co mnie
to obchodzi, ze ty rodzilas prywatnie? ten topic jest o chamskich poloznych, wiec kogo to obchodzi, ze mialas super opieke? Zaloz sobie swoj topic, tu dziewczyny chca wiedziec, co zlego je moze czekac, a nie jak zabulic 10000 za mila obsluge.

Gość a co mnie
Ach te upaly i koncowka ciazy. Przepraszam.

Gość ja rodziłam
Temat jest o tym czy spotkałam się z chamstwem położnych. Napisałam więc, że ja nie bo rodziłam prywatnie. Lepiej trochę zapłacić i być traktowaną jak człowiek. Więc się na mnie nie wyżywaj. Ja na swój poród oszczędzałam kilka lat- więc nie wyżywaj się na mnie.

Gość a co mnie
Oszczedzalas kilka lat, po to by polozne byly dla ciebie mile? Kurwa, sorry ale ty glupia jestes.

Gość mama 6 tygodniowej śmieszki
ja przez nie płakałam 3 noce. Bałam się nawet poprosić o butelkę dla dziecka żeby mnie nie zjechaly. A wszystko robiły z wielką łaską.

Gość mogłaś już po wszystkim
im nawrzucać

polozne odemnie zajebiste, polozne od dziecka masakra, strasznie mnie meczyly zebym karmila piersia, chociaz mala wogole nie chciala i plakala z glodu, swietnie, lezalam 4 dni, 4 dni nie przespane...

Gość bjyrvcjrcj
rodzilam 13 lat temu i nie pamietam zadnego chamstwa ze strony lekarek czy poloznych. (jedynie mialam nieprzyjemna babke od robienia lewatywy :D) po porodzie nie chcialam zastrzykow przeciwbolowych to dala miniemalna sile w udo i nic nie bolalo mnie oprocz uda!- przez 2 tygodnie! w sumie to polozna wydala mi sie znajoma z widzenia i zaczelamznia rozmawiac i okazalo sie ze ona pochodzi z mojego miasteczka wiec moze dlatego byla mila :) moje 2 przyjaciolki rodzily prywatnie w tej samej klinice i mowily ze byly tam i mile i wredne polozne- te wredne to chyba na umowe zlecenie z panstwowych szpitali- nawet jedna wysmiala nazwisko mojej przyjacioli (wcale nie jest smieszne). Takze czy panstwowo czy prywatnie nie ma az tak wielkiego znaczenia! zalezy na kogo sie trafi i jakiego dnia...

Gość myślałam że w 2010 roku
takie dantejskie sceny się nie zdarzają, ale widać że niektóre położne to naprawde suki 😠 dziewczyny nie dajmy się, jak będą się pultać to trzeba zdrowo opieprzyć to się może nauczą. do zawodu chyba nikt z łapanki nie brał?

Gość 35gtfht
Problem w tym że wiele osób, tych które spotykamy też na co dzień czyli panie z poczty, kasjerki w sklepie czy tez urzedniczki zachowują się tak jakby one tam z przymusu siedziały pod karabinem i groźbą śmierci a nie z własnej nieprzymuszonej woli.

jasne, ale taką babę w okienku która robi łaskę że nas obsłuży można raz dwa postawić do pionu a przy porodzie to jednak kobieta jest zdana na łaskę i nie łaskę tych babsztyli, jak się za dużo odezwie moga jej tak "umilić" poród, ze na długo zapamięta:O dlatego nie wiadomo czy od razu reagować czy dopiero po porodzie im nawrzucać...trudno powiedzieć na pewno nie moga tak traktować rodzących, to niedopuszczalne

ja rodzilam w 2008 i teraz w 2010 roku.. obydwa porody były w tym samym szpitalu (szczecin PAM, a wiec wszystko darmo...) ... przy 1 i przy 2porodzie mialam zajebiste położne (przy 1 były we dwie, przy 2 była jedna ... zastanawiam sie cały czas czy przypadkiem ta sama nie byla przy 1 porodzie.... połlożne od noworodków tez bardzo pomocne i miłe... takze wspołczuje wam dziewczyny takich przezyc

to miałaś szczęście:) tak powinno być wszędzie, dobra opieka, miły personel-to powinien być standard a okazuje się, ze to luksus