Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodenki

CO MYŚLICIE O...

Polecane posty

Gość spodenki

operacjach plastycznych?

ja jestem po , ja jestem za , jak komus ma to polepszyc samopoczucie to ok .. ale tez bez przesady , mozna zoperowac cos przez co ma sie kompleksy , ale zeby sie upiekszac na sile to paranoja

Gość ostra zawodniczka18
A JA JESTEM ZA A NAWET PRZECIW BUHEHEEHEHHE

Jeśli ktoś ma widoczną wadę, która mu bardzo przekszadza i ma z tego powodu kompleksy i ma mu to pomóc, to czemu nie. Ale jeśli ktoś bez przerwy wstrzykuje sobie botoks w wieku 30 lat to już nie jest normalne :P

Gość spodenki
ja zrobilam sobie niedawno korekte uszu, poniewaz jak bylam mala to duzo osob sie ze mnie smialo,co spowodowalo ,ze zauwazylam-ja jako mala dziewczynka- ,ze jednak czyms sie roznie od innych, mam cos co spowoduje ,ze ludzie zwracaja na mnie uwage. Od tamtej pory wiecej uszu nie pokazywalam... niektore osoby wiedza ,ze mialam odstajace uszy.Boje sie ,ze jak pokaze je,zoperowane to beda o mnie mowic ,ze jestem pusta lalą, zadufana w sobie,skoro poszlam pod skalpel:(

A co Cię obchodzi opinia inych ludzi ? Olej ich i ciesz się, że pozbyłaś się kompleksu ;)

Gość spodenki
no masz racje, niby nie powinno mnie to obchodzic, ale pewnie sama wiesz ,ze zła opinia otoczenia jednak potrafi uprzykrzyc zycie...

Wiem doskonale o tym, dlatego nauczyłam się stopniowo olewać ludzi ;) Jakbym przejmowała się każdą opinią, która mi się nie spodobała , to chyba trafiłabym do wariatkowa :P

Gość spodenki
Podziwiam:) i dziękuję za odpowiedzi:) Pozdrawiam:*

Eee tam :D Naprawdę, nie warto się przejmować innymi, z czasem zrozumiesz :)

Gość aniol bez skrzydel
jeżeli myślisz o operacji wejdź do tramwaju popatrz na zwykłych ludzi i od razu ci się odechce bo zobaczysz że nie ma ludzi doskonałych i nie warto :) __ http://tnij.org/hma6