Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana0000000

Mam pytanie problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość zaklopotana0000000

Czy mogłybyście być z chlopakiem ktory w wieku 16 czy 17 lat byl pijany i przespal sie z mezatka ktora ma dziecko i meza? (taka prawdziwa kurwa) tak to wiecej nic zlego nie posiada ze swojej przeszlosci , prosze o opinie czy moglybyscie byc z takim chlopakiem

Gość cozaidiotka
no i co z tego? kobiety maja o wiele gorsze przeszlosci sexualne

Gość bardzo trudna sytuacja

Gość zaklopotana0000000
wiem ze trudna i to bardzo dlatego prosze o porady

Gość sassssssssssssssssssss
to zalezy, z iloma Ty spałaś? a czy chłopak chciałby się wziązać np w dziewicą, która robiła pijana loda jakiemuś facetowi (dzi.wkarzowi?)

no to trochę dziwna sytuacja, ale jeśli sie kocha to nie powinno mieć znaczenia, nie można mieć wpływu na przeszłość partnera..

Gość zaklopotana0000000
ja z nikim nie spałam

Gość zaklopotana0000000
tak ale ja chce znac wasze opinie napiszcie czy bylybyscie z takim chlopakiem czy nie

Nie wiem , jak to jedyny wyskok może daj mu szansę taką czasową ... Co on o tym mówi?

Gość zle mi kurde
ja jestem z takim chlopakiem i meczy mnie to strasznie ... tylko tyle,ze on nie wiedzial ze tya kobieta ma meza i dziecko.alem jak sie dowiedzial to niby dalej go do niej ciagnelo ..

Gość zaklopotana0000000
on mowi ze byla jakas impreza o byl pijany ona zaczela sie do niego dobierac i sie stalo, potem ją nawyzywał za to mowi ze to byl najgorszy jego dzien w zyciu to byl jego pierwszy raz :(

Gość małgonia_22
on mial 16 lat jak po pijaku seksil sie z baba, ktora byla juz matka i to ona jego poderwala?? niezle :D a ta matka to ile miala lat? 18??

Gość pani ogrowa
jesli bym się w nim zakochała, teraz był by inny, tzn inaczje by się zachowywał, byłby dojrzalszy to tak

Gość zaklopotana0000000
zle mi kurde - jak sobie z tym radzisz? jak dlugo jestes z tym chlopakiem?

Gość zaklopotana0000000
ta mezatka jest jakies 10 czy 11 lat strasza od niego pare razy ją widziałam , wyglada na trzydziesi pare lat jest okropna niechce pamitac tej okropnej twarzy :(, tak to ona mowil zaczela mu sie dobierac do spodni boze niechce o tym myslec;/

Gość małgonia_22
niech ja pozwie do sadu za moleste nieletniego

Gość sassssssssssssssssssss
a poza nią, stał z jakomś? ile macie lat teraz?

Gość zle mi kurde
jestem z nim mniej wiecej poltora roku.Jakos sobie radze, staram sie o tym nie myslec.Ale jesli juz mi sie to przypomni to wariuje...Zastanawiam sie wtedy nad jego moralnoscia... jak mozna sypiac z baba.. ktora pozniej wraca do swojego meza i kladzie sie obok niego jakby ni9gdy nic .. Mowi,ze on by tak nie mogł a jednak po czesci przyczynil sie do zdrady ..Niby o tym nie wiedzial(albo tylko tak sie tlumaczy).Wkurzam sie .. ale przeszlosci nie zmienie .. Twoja sytuacja jest ionna bo to bylo po pijaku i to ta baba .. mu sie pchała na kutasa ..Ty masz lepsza sytuacje.. Bo moj spal z nia.. na trzezwo..

Gość zle mi kurde
tzn .... tak naprawde nie wiem jak to bylo.. bo dopiero ok miesiac temu w ogole przyznal sie do tego ze zn ia spal ..Tak to przez caly czas mowil ze byla taka osoba ale z nia nie spal ...Bardziej boli mnie klamstwo, a to ze ma ktos jakas przeszlosc to chyba normalne ..

Gość zaklopotana0000000
pozatym to jakies dwa lata pozniej byl z dziewczyna w swoim wieku ale to krotko niecaly miasiac to spal z nią 3 razy a tak to wiecej z nikim tego nie robil, zle mi kurde- wiesz dlatego tu napisalam zeby poznac opinie zeby sie tym nie zadreczac cale zycie..... :( zalezy mi na nim kocham go ale boje sie ze zwarjuje przez to co zrobil pare lat temu, prosze doradzcie mi bo to bardzo trudna decyzja w moim zyciu

Gość zle mi kurde
musisz wyloozowac...bo jak bedziesz siebie zadreczac to i go bedziesz zadreczac... zazdrosc itp to nie jest zdrowe .. moze idz do psychologa .. nie wiem ..

Gość bardzo trudne pytanie
Jaka zazdrość, facet bez moralności. Nie dziwię się dziewczynie.

Gość zle mi kurde
tez sie nie dziwie .. bo sama z takim zyje, tylko tyle ze on mnie jeszcze oklamuje.Ale jak kochasz .. to musisz walczyc z tymi myslami dla siebie i dla niego, chyba ze nie dajesz rady to odejdz ..

Gość zaklopotana0000000
do psychologa napewno nie pojde, wiesz ja juz chcialam zerwac z nim przez ta jego przeszlosc to on zaproponowal ze skoro mnie to meczy zebym poszla do psychologa ja powiedzialam ze nie pojde to on poszedl przedstawil sytuacje, i wiecie co ta psycholog mu powiedziala? ze ja nie doruwnuje mu w lozku ze pewnie mysle ze ona byla lepsza w lozku przeciez to jest chore!!! i kazala mu powiedziec zeby mi powiedzial ze to byla chwilowa milosc lozkowa, on sie zaczal z tego smiac boze psycholodzy to cos z glowa chyba maja, milosc lozkowa? przeciez to ona sie zaczela do niego dobierac jak byl pijany boze ja juz nie wiem co ja mam robic :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość zle mi kurde
albo zloozujesz albo na glowe dostaniesz...Twoja sytuacja jest o niebo lepsza niz moja..TY chyba powinnas mu raczej wspolczuc ze w takich okolicznosciach Twoj przezyl swoj pierwszy raz, bo watpie ze chcialby aby jego pierwszy raz tak wygladal....Zreszta moj tez pierwszy raz mial wlasnie z ta mezata. Ciezko cos radzic..mnie to tez meczy, dusi ..wyslalam go do psychologa i zobaczymy co nam powie

Psycholog nie może wypowiadać się o moralności, musiała być jakaś niedouczona z koziej wólki.

Gość zaklopotana0000000
no tak mam troche lepsza sytuacje od ciebie ale mimo tego ona boli bardzo... wlasnie on zaluje bardzo tego, szkoda ze nie ma na to leku :( jak twoj wroci od psychologa jak mozesz napisz na forum co mu powiedziala...

Gość zle mi kurde
my idziemy razem do psychologa...ale to dopiero 26. Na pierwszej wizycie pewnie nic ciekawego nie powie,zrobi wywiad , poobserwuje... moze na innych dowiem sie czegos wiecej.Idzemy razem do psychologa... bo gdyby poszedl sam to moglby jej nasciemniac .. a ja wiem (chyba wiem) co ma za uszami .. Wiem, ze boli,ale tego nie zmienisz..nie zmienisz przeszlosci..Jesli wierzysz w jego slowa... w to ze jest moralny to daj mu szanse .. U mnie psycholog to ostatnia deska ratunku...

Gość zaklopotana0000000
wiem ze musze sobie z tym poradzic tak jak ty... a jak myslisz czy wasz zwiazek przetrwa przez ta sytuacje?