Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dido88

jak schudnac po ciazy?

Polecane posty

Gość dido88

jak w temacie

kiedyś słyszałam że kobieta karmiąca piersią powinna jeśc wszystko tylko żeby dziecku nie zaszkodzic(chyba chodzi o rzeczy ciężkostrawne wywołujące gazy?) a jeśli już nie karmisz-spożywaj jak najmniej cukru i tłuszczu.pij 2 litry wody niegazowanej(możesz dodac aqua slim,nadaje dobry smak i hamuje apetyt) zaopatrz się w jakieś tabletki odchudzające ,herbatki.jak ma kto zostac z dzieckiem w ciągu dnia-idź sobie na basen 2,3 razy w tygodniu na godzinę,kup hula hop i krec w domu,poszukaj na necie zestawu cwiczeń które można zrobic w domu(jeśli nie masz z kim zostawic dziecka to cwicz kiedy np.maluch drzemie) no i oczywiście jak najwięcej spacerów na świeżym powietrzu z malcem w dyliżansie :) powinno pomóc.

Gość mama urwisa_____
Dido, jeśli nie karmisz to przejdź na dietę protal, proteinową, francuską, białkową. Różnie jest nazywana, ale również tu na forum jjest o niej sporo np. na topiku "francuska dieta proteinowa". Schudłam na niej dużo i nadal się wszystko fajnie utrzymuje. Zaczęłam rok temu w lipcu i wcale nie po ciąży, a sporo później. Startowałam z wagi 71 kg (zgroza!!!!, bo mam 168 cm wzrostu), dziś jest 53.7 kg, czyli całkiem nieźle. Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!

Gość Japoneczkaaa
jeśli chcesz się pozbyć rozstępów i schudnąc po ciąży koniecznie zapisz się na zabiegi SPM DIGITAL. sześć zabiegów = jeden rozmiar mniej. Efekty sa naprawdę fantastyczne - polecam.

Gość kasiek5615
ja proponuje dużo płyvvać to dobrze działa na vvszystkie mieśnie. a jeśli masz liczne rozstepy nie kąp sie vv gorącej vvodzie to jeszcze pogorszy spravve,a jesli juz musisz miec gorącą vvodę to nie lerz vv nie długo!!!!!

Gość Hania21
Kilogramy same nie spadną, musicie ćwiczyć lub wspomagać się jakimś dobrym suplementem. Ja jeszcze karmiąc stosowałam tabletki z jagodami Acai https://www.chcemyschudnac.pl/acai-berry-900/ i jestem bardzo zadowolona, waga leciała w dół każdego miesiąca. Jak zaczęłam dodatkowo ćwiczyć te efekty były jeszcze lepsze.