Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

perwersja odpisuj na mejle a nie piszesz na kafe:)))

Polecane posty

do Naczelny-Cham-Kafe a gdzie jest napisane ze jest twoja:P?: moze jej sie zapytamy o zdanie:D? no widzisz perwersja do czego zmuszasz facetaq zeby dla Ciebie specjalnie temat zakladal zebys zwrocila uwaga a tak poza tym to co milo Ci sie zrobilo:P?

Naczelny-Cham-Kafe :D perwersja rawda li to ze mu love you powiedzialas:P? jak tak prosze o bis przy swiadkach:P

Prawda, a jakże. Nie pamiętam już gdzie i kiedy, ale było tak. Przy świadkach wielu :D Chamie Aj lav ju 😘 :D Iceman na razie aj lajk ju, ale bądź cierpliwy ;) P.S. Normalnie pierwszy raz w życiu ktoś się będzie o mnie bił :classic_cool: Czyżby to była oznaka, że wypiękniałam :D ;)

Kurde wiedziałam, że powinnam moje romanse trzymać w sekrecie :D Iceman zrywam z Tobą :p

suko zranilas moje serce jak moglas:D:D:D naczelny jak nie jestes z warszawy to sie nei boje Twojej konkurencji:P

Iceman, zerwałam z Tobą, ale niech Ci takie głupie pomysły jak depilowanie klaty do głowy nie przychodzą :p

no ja znaju i panimaju szto Ty do mnie gawarisz a pierwiersnyja diwewuszka to krasiwaja sucz :P a ja nie budut golitsa klatu bo tot pedalskoj zwyczajnik:D:D:D

Zaraz przyjdę Chamie, zakąskę tylko jakąś na szybko zorganizuję :D A ja poproszę Martini z limonką, spritem i wódką :D

ale drinka ja Ci robie:P taka byla umowa i co nadal nie odpisalas na mejla to poprostu nei dostoswoalas sie do tematu:P bedzie kara 2 redbulle w 2 ... wiesz co:P

Gość ms. jones do rany przyłóż
dobre temate. Nie zapomnijcie o zdjęciach z ustawki :classic_cool: Koniecznie z karteczką :classic_cool:

Chamie, przecież ja wiem co gdzie jest :p Sama bigos mroziłam :p Chamie taką miałam umowę z icemanem, że on robi drinka :p Maila piszę, ja wolno piszę :classic_cool:

do ms. jones do rany przyłóż z chujeczka:P my to jestesmy dyskretni ludzie a nie afiszujacy sie publicznie:)

Już niosę, już niosę. I śledzia jeszcze znalazłam :p I oranżadę na popitkę :p

perwersja w tym temacie stworoznym specjalnie dla Ciebie przeze zdolnego ica:P pisz o swoich pragnieniach o wszystkim c Ci slina na jezyk przyniesie jestes dzisiaj star nomber one:P

Ice nie tylko dziś :p Ja zawsze jestem star namber łan :D:D:D ;) Chamie, no dobra, chowam śledzie i oranżadę :p

Ja tam się na alkoholach nie znam, ale ciepłą wódką to bym nikogo nie skrzywdziła. Jeszcze trzeźwi, a już mię rozbierają :p

ja juz w samych bokserkach siedze nie bede przegrzewal mojego owlosionego cialka:P apropo Perwersja tam na dole jest juz tak jak lubisz:P tylko czasmi trzeba przystrzyc trawnik:D