Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

perwersja odpisuj na mejle a nie piszesz na kafe:)))

Polecane posty

Gość vera cala w skowronkach
👄 walikoniu :D 🖐️

dziewczynko idź do przedszkola gdzie Twoje miejsce nie zamierzam się denerwować przez taką gówniarę jak Ty:)

jestem rok młodsza od Ciebie nerwusku :) ale cie prawda zabolała, o ja Cie krecę :D

jasne :) wmawiaj sobie :) jol

to jest taktyka lisa:P jak jej napisze zgoda to zostawi nasz temat i znowu bedzie czarno:P a tak robi sie tu za bardzo pomaranczowo a temat jest tylko dla wybranych:P

iceman niestety to prawda co verka napisala.... mam kocura i dwoje kociat i nie siedze przed komputerem, tylko raz na jakis czas zagladam a akurat sredniowiecze i tundor to lubie, powiem tylko dla uzupelnienia, ze to ten ktory zostal krolem..... odlaczyl anglie od kosciola, mial osiem zon a po nim zapanowala jego nieslubna corka elzbieta.... i anglia zostala potega i zniszczyla hiszpanie.... ide dalej byc przykladna zona i matka....

kotka - poes wybaczam Twoj blad:P a co do tego co napisala verka to o Twoim zyciu moze troche wie co nie co:P ale o moim nie wie nic:P pracuje, studiuje, imprezuje no i jeszcze dwa inne sekrety o ktorych nie powiem:P a jak Ci sie podoba serial Dynastia Tudorow? i film Kochanice króla ?

prawde powiedziawszy nie ogladalam... chyba ze tem drugi to ten z portman natalie i jonnes scarlet to ogladalam.... ciekawe czy znajdziesz ten moj celowy blad :p

tak z portman i scarlet a ten blad Twoj to ze po smeirci henryka krolem zostal ejgo jedyny syn Edward pierwszy protestancki monarcha dopiero pozniej zostalakrolowa Elzbieta:P

Aaaa znalazles wujek wiki jest pomocny a twoj blad tylko jedna z siostr byla zona Anna a jej siostro kochanka :p dobra spadam milej nocy 🖐️ )))

pisze z Polski:) mgr historii specjalizacja archiwistyka i zarzadzanie dokumentami:) temat pracy magisterskiej dzialania oddzialow Ak w powiecie mińskim

bo nidy ich nie uzywam jak szybko pisze i tym bardziej na takich forach, jak z kims np pisze normalnie na gg to uzywam:P nie powiem CI ile sama sie domysl:P dobranoc a jak chcesz na historyczne tematy pogadac to zalozymy oddzielny topic ale nie na erotycznym:P dobranoc archaniole:D:D:D spadam bo jutro do pracy ciau

witam co do propozycji zalozenia tematy, niestety passuje z prostego powodu, otoz nie potrzebujemy sobie niczego udowadniac, ja raczej amatorem/hobbystka jestem, nadal nie wierze w twe wyksztalcenie :p Jako zwyrodnialec do ntej potegi siedze tylko na erotycznym :p :D :D

po prostu jak sie kocha druga polowe aktu slubnego to gdy ten idzie/jedzie na poranna zmiane to sie z nim wstaje..... szykuje sniadanie, ktore razem sie je..... szykuje kanapki.... gdy juz wyjedzie mozna ze spokojem zajac sie poczta sluzbowa i prywatna..... w domu jest tak cicho..... jest tak wiele rzeczy, ktore mozna zrobic.....

swieze kanapki sa duzo smaczniejsze...... ze swiezym chlebem..... :p to sie nazywa milosc przez duze m :p ;)

Popłakałam sie ze smiechu - magister Historii pisze "archaniole" - o czym swiadczy taki bład? (nie czarujmy sie, to bład, zadne zaćmienia księżyca i "chwilowe zaniki zdrowego rozsadku") Oóz jest to dowód na to, ze autor nie czyta. Nigdy nie był za pan brat z literaturą (nawet ww wczesnej szkole podstawowej nie odważył sie opanować deklinacji. I tacy ludzie studiują :( ) a jak wiadomo powszechnie to nauka historyczna a nauki historyczne zawierają się bezapelacyjnie w naukach humanistyczych. Skłaniam sie ku stwierdzeniu, że studia zostały ukończone droga korespondencyjną. :D Aha, czy ten topeł również w swojej istocie ma objawiać niepojęte przestrzenie ajsmanowej ironii, cynizmu i sarkazmu? Ciężko wyczuć przez internet takie niuanse, chociaz to zależy w duzej mierze od nadawcy. Jaki nadawca taka ironia, mój drogi 'archaniole' historyczny :)Coś tu sie nie zgadza kłamczuszku :) PS. Dynastia Tudorów jest zenująca. Obok Rhysa "napompowane usteczka" Myersa brakowało Scarlett "jeszcze bardziej apompowane usteczka" Johanson. Na szczęscie w Kochanicach króla pojawiła sie ultra piękna i ultra zdolna Natalie Portman i Eric Bana który po prostu kopie duupe :) (Romulus, My father. Jeśli autor poza filmami ze Stevenem Segalem, Van Dammem [czy jak to tam się pisze] i Chuckiem Norrisem niech obejrzy, bo dobre. W ogóle wszyscy obejrzyjcie.!) Trochę się rozpisałam. Mhm. Morituri te salutant!