Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

perwersja odpisuj na mejle a nie piszesz na kafe:)))

Polecane posty

bo ktos pisal na kafe a nie odp na mejle i ktos musial specjalny temat zalozyc zeby jasnie wielmozna sucz odpisala mi:P

Jeszcze jedno, Cham pewnie zaraz się pojawi to mu zostawię 😘 Iceman też chcesz? Masz 😘 tylko nic Chamowi nie mów, żeby się nie dowiedział ;) :D

Wiedziałam, w którym momencie to napisać :D Kotką różną, bardzo różną. Niektóre kawałki Anouk, które wrzucałaś mi się podobają, choć nie wszystkie. Ostatnio mam fazę na Sade, Rihanę :D i Pibulla :D

ok bede milczal jak grob:P ja ide po browarka zimnego i sie troche poopalam:P ja tam slucham teraz 2 godzinny mix Armin van Buurena:P taki lightowy transik:P

nie zadam uleglosci... nie rajcuje mnie to ... jedyne czego zadam jest szacunek w rozmowie ze mna tak ja k ja szanuje mojego rozmowce :)

piwo sie chlodzi:) a tu widze ze ciekawa dyskusja sie wywiazala o szacunku do blizniego swego:P dojrzaly tok rozumowania masz kotko:P

to nie milosc do blizniego to sztuka konwersacji na poziomie z elementami dyplomacji ktore akurat mam opanowane celujaco co mozna sprawdzic na wszystkich tematach gdzie sie pojawilam ;)

ja tez mam:P jak ktos na poziomie odpowiadam na poziomie:P jezeli ktos jest wulgarny ja tez jestem wulgarny:P a z idiotami to ja w ogole nie gadam:P

mi tam Twoje wypowiedzi nie przeszkadzaja:P w sumie to do konca nawet nie wiem o co sie kotka przyczepila do Ciebie?

dobra temat uwazam za zakonczony.... chamie moze kompromis ja przymkne oko a ty sie postarasz troche bardziej..... mmmmhhhh grzecznie? :) iceman przeciez jestem :)

tak tylko ze napisalem to jak byla cisza, moze lepiej niech kazdy bedzie soba:P? bo tez mi to dziwnie bedzie wygladalo jak cham bedzie grzeczny:P? kotka masz swoje 5 minut na jaki temat chcesz z nami podyskutowac:P?

moze mmmm na taki przyczyny i mechanizm powstania kryzysu kredytowego a w nastepstwie ekonomicznego w ameryce; jego skutki i wplywy na ekonomie swiatowa i europejska; ewentualne skutki oraz mozliwosci wyjscia z impasu..... :p

taka madra jestes:P? wymien rzyczyny upadku powstania listopadowego i styczniowego:P opowiedz miedzy kim toczyla sie wojna dwoch roz kto ja wygral i w jakim kraju byla toczona:P

przyczyny upadku zawsze te same, gdzie dwoch polakow dyskutuje tam sa trzy zdania, czyli niezgodnosc narodu a wojna dwoch roz byla w anglii w pietnastym wieku miedzy dwoma rodami lancerotow i yorkow wygral tudor henryk

hmm nie bede kwestionowal Twojej wiedzy historycznej:P ale w dobie wikipedii i majac 30 min an odp to latwo moglas siegnac po pomoc:P co innego jakbys od razu i szybko odp to bym nie mial watpliwosci::P

Gość vera cala w skowronkach
Niektorz, tak jak Kota między innymi prowadzą normalne życie... z rodziną, domem i nie ma czasu na prowadzenie dysput z koniobijcą.. więc z łaski swojej zostaw w spokoju tę uroczą istotę.tako rzecze verka srerka!

Gość vera cala w skowronkach
Kotka*