Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna Moniaa:(

Żyć mi się nie chce....

Polecane posty

Nic mnie nie cieszy...24 lata,świeżo po studiach,praca biurowa 8h...a ja czuje się jak bym miala 80tkę:-o praca,dom...praca,dom i tak każdego dnia...nie mam faceta,nie mam z kim gdzie wychodzic...kazdy dzien jest taki sam..źle sie z tym czuje,wczoraj juz nie wytrzymalam i poryczałam...smutno mi:(

Gość to zrób coś z tym!!!
Albo zmień pracę albo znajdź faceta :)Wiem, że łatwo powiedzieć, ale przecież to Twoje życie, powinnaś się nim cieszyć! Ile jeszcze zamierzasz się tak mordować?

pracy nie chce zmieniac...bo mam dobrą...szkoda mi jej...a faceta chcialabym miec ale nie mam gdzie kogo poznac...w pracy same baby:-o i co z tego,że jestem atrakcyjna........??:(

Nie płacz... Powiem Ci tak, ja tez nie mam wielu kolezanek, ale to dlatego, że jak juz którąś zaczynam traktować jak przyjaciółkę, bo się dłużej znamy to wychodzi jacy ludzie są kłamliwi i patrzący tylko na swoje dobro... ja taka nie jestem i tu jest problem. kto ma miękkie serce musi mieć twarda dupę! więc może nie ma co nad tym płakać... ale na szczęście ja mam cudownego chłopaka i Tobie też takiego życzę!!

Gość to zrób coś z tym!!!
Jak w pracy same baby to chyba czas rozejrzeć się gdzie indziej ;) Chodzisz na imprezy itp. Siedząc tylko w domu i pracy trudno kogoś znaleźć.

mieszkam w malej miejscowosci gdzie impreza nie ma...a żeby jechac do większego miasta musze miec jak i z kim.....:-o zazroszcze Ci tego faceta:)

Gość judaaa
ja teraz tez jestem załamana, nie wiem co robic, zerwałam wczoraj z chłopakiem którego kocham, już nie mogłam tak dalej,zle mnie traktował, czasami sie tłumaczył i było ok, ale wczoraj powiedział cos takiego ze dosłownie wyszlo ze MNIE NIE KOCHA, OSZUKIWAŁ OD POCZĄTKU oraz WYKORZYSTYWAL, pomyslicie ze dobrze zrobi lam ,ale to jest bardzo ciężkie jesli sie kocha

Gość judaaa
a jeszcze przedwczoraj i wczoraj rano było tak cudownie, a wczoraj wieczorem juz sie zaczeło:(,jestem załamana

noo urlop mam od 1 sieprnia 2tyg.i jade za granice...ale nawet kuzwa ten wyjazd mnie nie cieszy........pasja???jedynie śpiew....chcialabym cos w tyk mierunku zrobic ale chyba brak mi wiary w siebie,że mi sie uda...