Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna234

Kremy do depilacji veet

Polecane posty

Gość Piękna234

Używacie kremów do depilacji Veet?Co o nich sadzicie? Ile kosztuja?

ja osobiscie nie uzywam ale zastanawialam sie nad nimi.. tzn chcialam kupic do depilacji bikini ale zrezygnowalam... kosztuja od ok 16 zlotych do nawet 40 ;) zalezy od sklepu i od kremu ;) np w rossmanie veet do okolic bikini kosztuje 29,90 a zwykly do skory sychej na przyklad kosztuje 16,90 ;) Ale czy sa skuteczne to nie mam pojecia i tez jestem tegoz ciekawa :) zwlaszca jezeli chodzi o okolice bikini

Gość junui
ja używam i jestem zadowolona ,nie tylko do depilacji bikini, ale i do pach i nóg ;)

a co do bikini to usuwa wszystkie wloski skutecznie ? Czy musisz pozniej i tak poprawic maszynka ??

Gość junui
usuwa prawie wszystkie włoski ,gdzie nie gdzie przejadę maszynką i jest git . Minus to droga cena :o

no ale warto wydac te 30 zlotych ?? efekt na ile zostaje ??

Dla mnie to kasa wyrzucona w błoto, bo skóra po użyciu tego kremu nie jest tak gładka, jak po użyciu maszynki do golenia. Jakieś tam kłujące włoski zawsze zostają. Na próbę wypróbowałam większość kremów veet, także tego do depilacji bikini i nie byłam zadowolona. Efekt utrzymywał się tyle samo, co po użyciu maszynki czyli 1 dzień i na domiar złego tak maleńkich włosków nie dało się potem usunąć kremem, a jak mam poprawiać maszynką to wolę piankę do golenia+ maszynkę:p Może to zależy od skóry.

Gość bellyyyyyyyyyy
ja tak czytalam o tych kremach i w koncu kupilam bielende za 7 zł taki w zielonej tubce bikini twarz costam niby express ale trzymam ponad 10 minut i jak dobrze rozmaruje to wsyztskie wlosy w okoliach bikini znikaja. i zero podraznien- inne mnie podraznialy. ale wydaje mi sie ze na krem do depilacji kazy regauje inaczej np grubsze wlosy itd. poczytaj na wizaz.pl tam jest pełno recenzji