Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALEKSANDER nie WIELKI

Wielki dramat - co zrobić.

Polecane posty

Krótko. Najadłem się śledzi w oleju i popiłem mlekiem. Spotkałem się z dziewczyną i nagle w łóżku złapała mnie sraczka. Teraz już nie wiem czy ten związek przetwa. Pomóżcie co mam zrobić

Gość ta
No tak WIELKI PROBLEM WIELKA SRACZKA WIELKA PORAŻKA

Gość fenia19
ten zwiazek może przetrwac jesli taktownie to wyjaśnisz w kategoriach żartu. Nie rób z tego skandalu, tylko oboje żartobliwie pogadajcie o tym, np. że miałeś problemy z układem trawiennym heh:) Spójrz dziewczynie w oczy i przeproś ja i tyle. To bedzie dobry test dla tego związku. Jesli dziewczyna kocha Cie to nie zostawi Cie z byle powodu...

Gość wielkiemizianie
to zart??

Ba jak to łatwo powiedzięć. Fetor był tak wielki, a jej paw jeszcze większy. Poszła do łazienki się umyć, a ja w tym wszystkim leżałem przez 1,5 godziny. Myślicie że to było przyjemne.?

Gość wielkiemizianie
:D:D co za zalosna prowokacja :O jestes malo kreatywny wiesz :D:O

Gość i znowu bełkot
No i co było dalej?

Na razie nic. To było dwa dni temu. Nie odbiera odemnie telefonów. Byłem u niej pod domem, to jej mama powiedziała że wyjechała, a jej ojciec powiedział spie....aj gnoju. Ja nie rozumiem. dlaczego to ma być żart. Takie rzeczy się zdażają

Gość calineczka z deczka
no masz babo placek! nie dosc ze prowokacja to i jeszcze sraczka!!! swiat zwariowal hehe ale daj tu troche dramatyzmu ociupinke pikanteri z dodatkiem smiechu i napewno damy sie nabrac

Nie ma co dodawać. Najgorsze jest to że to wszystko było i jest w jej mieszkaniu. Posprzątałem, wyszorowałem, odkaziłem. Zapachów i kadzidełek nie żałowałem. Czekam a Jej nie ma od 2 dni. Nie wiem gdzie jest. Nie wiem co dalej będzie. Wszyscy myślą żart, podpucha. Mnie się to naprawdę przydażyło pierwszy raz w życiu. Dlaczego nikt mi nie wierzy. Juzpal diabli niech odejdzie po tym wszystkim. Zrozumiem to. Plama jak cholera. Ale żeby do swojego domu nie wróciła przez dwa dni. Nie wzięła pieniędzy, dokumentów. Nic. Nie wiem czy nie powiadomić policji. Ale co im powiem że ja się zesrałem i ona odeszła????

Gość Zuzia2010
Aleksandrze kpisz czy o drogę pytasz. Jesli żart to śmierdzący. Jeśli autenty to noś się w pampersach.

Gość calineczka z deczka
no kurcze teraz to mam metlik wyglada to na dowcip ale i na powage jesli serio to powiem tylko tyle-chlopie upsss

upsss ??? łatwo się śmiać. ale jak ja się czuję. wstyd, to wstyd, ale co z nią. No bo co mam powiedzieć policji. Panowie zesrałem się jak pieprzyłem i mi dziewczynę wymiotło?

Gość przede wszystkim..
to powinienes kupic je nowe lozko, niewazne ile myles i szorowales! musi byc nowe!!!

Gość calineczka z deczka
Aleksander co nagle to po diable,nie idz na policje jeszcze,poczekaj,domyslam sie ze cie tam skreca z niepewnosci ale raczej wyjscia to ty nie masz,ona zniknela swiadomie,to co sie stalo jest dla niej szokiem,znajdzie sie jak ochlonie ,ale no nie wiem czy wy bedziecie dalej para mimo ze to byl wypadek

calineczka ty mnie nie pocieszaj. Głupia by była jakby po takiej wtopie została. Zdaję sobie sprawę, ale nie wiem co z nią. Rodzice mieszkają w innej miejscowości. A on wyszła bez niczego. Bez pieniędzy, bez dokumentów. Rozumioem można przeżyć szok. Przecież gdybym wiedział tobym poleciał do łazienki. Po prostu nie zdążyłem. "Ale wpadłem w gówno"

widzę że ktoś się podszył. nie byłem pod domem rodziców.Oni mieszkają w innej miejscowości. Frajer z łóżkiem. Stać mnie na kupno wszystkich nowych mebli. Tylko co się z Nią dzieje. Telefonu nie ma ze sobą bo jest w domu. Nie no muszę coś zadziałać tylko nie wiem co. Proszę doradzajcie. Wiem. Możecie się śmiać. Możecie mnie mieć za debila. W życiu to tylko ja mogę mieć takie "zasrane szczęście"

Gość niebieskooooka dziewczyna
Jezu no zdarza sie ale Ona chyba jest po prostu w szoku, mysle ze nic jej sie nie stalo:) po prostu nie chce Cie widziec bo czuje obrzydzenie do Ciebie. moze jest u kolezanki a rodzicom kazala nic nie mowic.

Gość calineczka z deczka
Aleksander owszem usmialam sie bo myslalam ze to dowcip ale cholerka teraz to mi jakos nie do smiechu zastanawiam sie co ja bym zrobila gdyby to mnie spotkalo? nie wiem napewno pierwszy odruch to ucieczka ale mi emocje predko opadaja,czekaj dalej mam nadzieje ze sie pojawi wkoncu ,no kurde miales pecha ale za to sie ludzi niezostawia raczej jest ten pech do wybaczenia ,czekaj dalej mam nadzieje ze sie pojawi

Nie ma żadnej koleżanki. To jest najgorsze. Ma tylko ciotkę. Ale ona chyba wyjechała. Poszukam czy są jej klucze, ale wpierw zadzwonię. Tylko zco jej mam powiedzieć. Kochanie obsrałem ci życie, łóżko i Ciebie. Ale zasrana miłość.

Gość i znowu bełkot
ALEKSANDER Wszystko się zdarza tu na kafe, ale taki zasrany, przepraszam OBSRANY TEMAT.!!!! Musiałeś mieć niezłe parcie. Wyobrażam sobie jak się ta twoja panienka musi oblizywać na wspomnienie twoich miłosnych uniesień.

Gość calineczka z deczka
Mysle ze ona skoro nie ma kumpeli to skontaktowala sie z rodzicami i u nich jest a z racji szoku nie kazala nic im mowic

Gość kilimijka
wiesz jesli wróci to mysle ze z bzykania bede nici na kilka miesiecy.

Uff. Odetchnąłem. Sprawdziłem, kluczy ciotki nie ma. Zadzwoniłem, odebrałą i jak usłyszała mój głos, to mnie tak zjechałą. Od obsrańców i gówniarzy. Mam jej dać spokój, bo ona od 2 dni nic tylko się myje. Powiedziała, że jak ochłonie to może się odezwie. I powtórzyłą MOŻE. Ale mam przesrane.

calineczka jak myślisz koniec i finito? No wiem. Gówniany temat. O rany prędzej bym się spodziewał, że znajdzie sobie innego faceta. No ale coś takiego. Kurcze gorzej niż niemowlakowi. Wyobrażm sobie jak Ona się czuje. Gówno sobie wyobrażam Już chyba się urżnę, a wtaki upał to chyba szybko. Nie no paranoja. Cały czas o tym myślę. A jak wróci to jak ja jej spojżę w oczy. Nie muszę iść w diabły. Całe szczęście że jej nic niejest. Ja to mam jednak obesrane w życiu.

Gość takie tam pierdoły
aleksander to taka ściema czy real? Bo jak real to niezłe szambo. Miłej zabawy w łóżeczku!!!! hihi hihi.

Gość calineczka z deczka
Aleksander kurcze rozbeczalam sie przez ciebie hahaha jak to sciema to ubije haha ja cie dorwie na tej kafateri hahaha o rany lzy mi jak porypanej plyna i kamien z serca ufff,nie moj drogi to nie koniec wy bedziecie razem zapewniam cie ona musi naprawde sie uspokoic ochlonac i doszorowac,a do jej powrotu ty pucoj chate non stop kwiaty,cholerka szampan i drobiazg w postaci zlotka w takim fajnym sklepie jubilerskim te zabawki sie kupi, daj znac ciag dalszy ja mam twoj tytul w ulubionych wiec nie tak latwo mi sie stracisz czekam na dalszy ciag tej przesranej ale pieknej napewno milosci -to nie jest koniec...

Gość calineczka z deczka
Aleksander jak ty teraz sie upijesz! albo zostawisz ja i pojdziesz w diably albo cos jeszcze nawywijasz to cholerka naprawde ubije haha nie dolewaj oliwy do ognia,nic zlego nie zrobiles to byl wypadek a ile jestescie para?