Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALEKSANDER nie WIELKI

Wielki dramat - co zrobić.

Polecane posty

calineczka Ty sie nie nabija ze mnie. Zamień się miejscami z moją dzewczyną. No i powiedz jak byś się czuła? Śmiałabyś się z tego? Ciekawe już to widzę. Trochę mi ulżyło jak wiem gdzie jest. To jest najważniesze. Trudno odejdzie to odejdzie. Przeżyję to. Będzie ciężko ale pewnie z czasem się uspokoję. Nie no co TY.Jak sobie wyobrażasz, co jej mam powiedzieć? Kochanie wybacz że Cię OBSRAŁEM, to się więcej nie powtórzy. A ona odpowie. Zdarzyło się raz to może i drugi. No i co i dalej brnąć w tym gównie.

Gość calineczka z deczka
Aleksander nabijalam sie na poczatku powiem wiecej rano pilam kawe weszlam w twoj temat i niemal bym sie ta goraca kawa udlawila ze smiechu bo bylam pewna ze to sciema a ja lubie sie powyglupiac posmiac tam gdzie smiech to ja pierwsza i na natreta,jednak czytajac dalsze teksty przestalo mi byc do smiechu wzielam twoj problem na serio i zaczelam wczowac sie w taka sytuacje jaka was spotkala-napewno nie zrobiles tego specjalnie,to byl wypadek,nie dales rade i no niestety stalo sie co sie stalo nie sadze by to u doroslej inteligentnej kobiecie byl powod do rozejscia wiem ze pod ziemie ze wstydu sie bys zapadl ale musisz stawic temu czola i naprawde rozbeczalam sie jak napisales ze sie odnalazla jestem osoba emocjonalna i nawet literki maja nieraz wplyw na moje emocje tak jest w tym wypadku

calineczka Naprawdę nie jest mi do śmiechu. Jesteśmy ze sobą 4 lata, a właściwie bykiśmy do tego gównianego incydentu. Pewnego dnia zapytała dosłownie. Jak długo mam tak zamiar jej duupę zawracać. Zapytałem o co jej chodzi, w czy rzecz. Ona mówi: ...No wiesz mam 28 ty 31 lata lecą, i co z nami dalej jak to widzisz..... No to jak miałem to odebrać? Dziewczyna chce sformalizować temat.Tak sobie pomyślałem. Mówię ok. Następnego dnia poszliśmy do usc. Największe cyrki są dopiero teraz. Ślub miał być w sierpniu. Wszystko przygotowane.Sukienka, przyjęcie, cały katering. I co i gówno. No pośmiej się . Przepraszam, ale nigdy nie byłem taki wylewny do ludzi. No walnęło mnie równo. Powiedz. Postaw sie na jej miejsce. Ciekawe co byś zrobiła??

Gość kurde weź nie przesadzaj
przeciez nie zrobiłeś tego specjalnie! ochłonie kobieta i wróci weź ją przeproś pogadajcie spokojnie, w końcu nie jesteście małymi dziećmi. a takie wypadki ? no cóż...zdarzają się:D nie ty pierwszy nie ostatni tak wtopiłeś;)

kurde No właśnie nie przesadzaj. O takiej zasranej miłości to ja naprawdę nie słyszałem. Człowieku, mogłem wszysto zjeś%C

Gość calineczka z deczka
Aleksander odkad widze ze to nie jest sciema nie zartoje sobie,nie rozmawiasz z jakas malolata ktora bawia ludzkie dramaty bo wiem ze to dla ciebie jest dramat,tak mam poczuche chumoru to nic zlego ale nie w chwili gdy komus sie zle dzieje,ona cie kocha pragnie zalegalizowac wasz zwiazek masz czarne na bialym,daj tej dziewczynie i sobie czas ja domyslam sie ze ty tam teraz na szpilkach siedzisz,pozwole sobie tak to okreslic,wiesz ja mam meza i jestem w stanie wczuc sie w taka sytuacje naprawde mi ciebie was zal wiesz kiedys dawno temu ktos mi powiedzial ze mowie co bedzie i to sie sprawdza ,to prawda,mowie co bedzie bo mam w sobie tak wiele wiary i to nie tylko w do siebie meza syna przyjaciol realnych ale i do wirtualnych,nie chce tu glosic zadnych madrosci bo ich nie znam,ale mam wiare i ja znam,zrozum ona ci wybaczy,nie przekresli waszego zwiazku z powodu niefortunnego wypadku wiem co mowie a ty spomniesz moje literki i cholera jak sie myle to pozwalam ci mnie na calej kafateri tepic

Gość calineczka z deczka

ten ostatni to podszywacz

do kurde..... Człowieku. Nigdy o czymś takim ja nie słyszałem W najgorszych snach cegoś takiego nie miałem. Dwa dni w firmie nie byłem tylko telefony. Ludzie jak myszy po kątach na samowolce. Wyobraż sobie 250 osób robi co im się chce. Kota nie ma to myszy.... A ja co? Z dziewczyną figle-migle. Ona i ja w kulminacyjnym punkcie. Ja już, już. Dziewczyna w ekstazie cała dygoce w drgawkach, a tu sruuuuu. Ona oczy ogromne jak koła u woza. ZA chwilę puszcza mi pawia na gębę. Zrywa się leci do łazienki. A ja biegusiem do kibla i nie wiem jak się mam obmyć. Sam się porzygałem. Myj się póżniej w takim pikolaku w kiblu. Pościel won do zsypu. I co dalej? Panna po 1,5 godzinie wychodzi ze swojego domu bez słowa. I cisza przez dwa dni. Kużwa no totalnie się wszystko posypało. Ja już nie świruję. Powoli się uspokajam. A mówią że prawda i gówno zawsze na wierzch wypłynie.

Gość calineczka z deczka
Aleksander ja znikam maz wrocil z pracy musze mu kolacje jutro wejde jak znajdziesz czas to pogadamy mam nadzieje ze wroci do jutra twoja dziewczyna,glowa do gory pozdrawiam

Jutro to ja od rana interesu muszę pilnować. Wszystko w rozsypce. Miałem podpisać umowy. To się w takie gówno wpakowałem. Ludzie czekali, wszystko opóżnone. Teraz prostować trzeba. Księgowa się wścieka bo przelewy nie wysłane. Nic to. Zajmę się robotą to i to gówno rozejdzie się po kościach. Sorry. Ale trochę mi ulżyło. Przecież znajomym nie powiem co mi się przytrafiło, a do księdza do spowiedzi też nie pójdę. Jeszczr mordę by na mnie wydarł, że z takim GÓWNEM do niego przychodzę.

Gość Zuzia2010
Przepraszam cię ale sama już nie wiem czy to real czy prowo. Jak real to serdecznie współczuję. Panna musi trochę ochłonąć po tak UPOJNYM SEKSIE. Daj jej czas to najlepszy lekarz. Wpierw ona ochłonie p[o nadmiarze wrażeń. Póżniej może zechce ciebie zobaczyć. I wtedy wszysko się wyklaruje. Może i do sierpnia. Ale nie wyobrażam siebie skłądającą przysięgę małżeńską i wspomienie upojnej nocy. Dziewczynę może zatkać Powodzenia.

Aleksandrze toż to cały dramat. Swoją drogą przeżycie niesamowite. Ale głowa do góry. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mówią że jak ktoś wdepnie w gówno to ma szcęście.

I co słychać Aleksandrze. ciekaw jestem co z dziewczyną. Jak ona przeżyła ten szok!!!!!!

No i trochę pogoniłem robotę. Trochę wytchnienia/ Do 22 powinienem z 50% mieć z głowy. Kurcze pierwszy raz skorzystałem z tego śmietnika i jest mi lżej. TA moja panna (no nie wiem czy jeszcze moja) zamiast ze mną to zdzwoniła się z moją siostrą i obie tak sobie pogawędziły. Dzisuiaj ta moja wredna siostra takie mi teksty zaczęła walić, że na urodziny to mi pampersy maxi kupi. A ile papieru toaletowego. TAkie gówniarskie podchody. Smarkata ma 18 lat a taka jędza przemądrzała. Nie no jak ona wie to już cała rodzina ma darmowy ubaw. Śmierdząca sprawa. Ludzie jak teraz gdziekolwiek się pokazać. To ona nie mogła wytrzymać i sobie spowiednika z mojej siostry zrobiła. Przecież teraz to już totalny KIBEL. Siostrze chyba zrobię szlaban na kasę. Skończy się dobrobyt. Jak będzie musiała popracować żeby mieć na te swoje duperele. To znowu z ręki będzie jeść. Kurcze do 15 sierpnia nie tak długo. Teraz dopiero będzie kołomyja. A do mnie nic się nie odzywa, z siostrą se pogadała. Powiernicę sobie znalazła. Przecież teraz to nic tylko o tym gównie będą przysrywki. No nic jak się uda zajdę tu może wieczorem.

Gość calineczka z deczka
no witaj ale to dobry znak widac ze cie nie olala bo i z twoja rodzina by sie nie kontaktowala,musiala to wyplakac komus i to byla twoja siostra a kichaj ze bedzie rodzinka miala ubaw ty badz soba i na smiech to wez wiem wiem latwo mi mowic ale co ? masz sie tym stresem i wstydem wykonczyc? to z czasem minie zapomna

No i dobrze 20 a ja obgoniłem robótę. Nie chce mi się jechać do domu. zanocuję w pracy.Prysznic, kolacyjka iwódeczka. Wczoraj nie piłem to dzisiaj na luzie. Kużwa te śledzie wyrzuciłem do śmieci. Ty młoda calineczka ty się ze mnie nie nabijaj. Siostra ma szlaban. Kasa stop. Samochód stop. Z mieszkanka wont. Ludziom wynajmę. Niech zołza do rodziców idzie. Stary to kawał choleryka na smyczy króto ją potrzyma. Jak tylko pysk rozpuści to ma przerypane. Gówno by miała żeby nie braciszek. I znowu gówno. Cholera od 2 dni do kibla nie mogę wejść tak mnie cofa. Co sedes zobaczę to aż mnie ściska cholera. Nigdy w życiu mi się nie zdażyło żeby zwieracze puściły. W morde w takim momencie. Siostra mówiła, że jak obie rozmawiały, to siostra mówi zostaw go znajdziesz innego, a panna do niej ..że bałaby się w trakcie sex-u z innym przypomnieć sobie te upojne chwile, mówi że by się porzygała i gówno z tego seksu by było. No to siostra mówi to zostań z nim, a panna .... i co żeby mnie znowu obesrał. I tak żle i tak niedobrze. Z tym innym to chyba przegięła. Niech się zastanowi. Wóz albo przewóz. Ja dłużej nie zniosę tego bujania w nibylandii. Niby dobrze niby żle. Takie niby gówno. Idę się napić

Gość olevajka
Aleksander ale gadane to ty masz hahaha pozazdroscic kurde ze ja tak nie potrafie hehehe

To się zesraj jak ja przy bzykaniu

Na razie zimną wódeczkę mogę zaserwować. Dobrze mawiali na frasunek dobry trunek. Fajnie że klimę włączyłem to i temperaturka tak 22 st. Wódeczka z lodu. Ale śledzi do gęby nie wezmę do końca życia. Nigdy!!

Tu wszyscy sobie ze mnie jaja robią. Podśmiechuujki. 2 dni temu to mnie wcale nie było do śmiechu.

Gość tu nie ma
co sie smiac, bo to smieszne nie jest i raczej przykre i dla Ciebie i dla niej. Ale nie zrobiłes tego specjalnie prawda??? ok, to jest obrzydliwe no ale sory, a jakby jej sie zdarzyło????????/ to co wtedy by zrobiła?

Nowy prześmiewca. Każdy zajrzy przeczyta i rechoce. No poużywajcie sobie do woli. Cwaniaczki wszystko bo anonimy. Nawet siostra odważna tylko przez telefon. Przyjechać do mnie to się bała. Wie jędza że złoiłbym jej tyłek lepiej od ojca. To ja smarka wychowałem, żeby na ludzi wyszła a ona zołzowata tak mi się odpłaca. Pewnie z tą moją panną to mi teraz doope obrabiają. Jakbym sobie jej sam nie załatwił. No żesz kużwa to się w pale nie mieści jak gadał nasz dzielnicowy. Nie zadzwonię do niej. Poczekam. Na razie po kumpla przedzwonię niech mi potowarzyszy. Zrobimy sobie męski wieczór bez śledzi. Ta cała calineczka też dobry aniołek. Kizia mizia. Niby współczuła a jaja sobie zemnie robiła tylko Kawusię sobie piję i jak nie ryknę śmiechem. No tak wszystkie baby są Takie słodziutkie. Ta moja pewnie też. Teraz już wiem co znaczy to powiedzonko.. BODAJ BY CIĘ OBESRAŁO Dobra finito la basta na dzisiaj. dobranoc.

Gość tu nie ma
EJ TY!!! Sory ale ja sie nie nabiłam, bo nieu wazam zeby bylo z czego sie smiac!!!! ale dzieki! siostre bym ubiła za to, i pokazała jej gdzie jej miejsce! lasce daj troche czasu, nie dzon, nie pisz, nie naciskaj. A sie ułozy! i niewal mi tu tekstów ze sie nabiłam ;(bo raczej ci współczuje a nie sie nabilam, bo temat raczej do smiechu nie jest:(

Gość calineczka z deczka
no dzien doberek i jak sprawy sie maja ja tak z doskoku lukam bo nad morzem od wczoraj baluje a i goraczka meczy kuzwa mac pech to pech pozdro

Przegiąłem deczko wczoraj. Kaczor. Tupot białych mew po molo. Co za świństwo ja wczoraj piłem. Kumpel jeszcze śpi i nie moę go dobudzić. Nic już nie wiem, Nic nie pamiętam. Poczta głosowa ma ze 30 wpisów. Chyba znowu mam PRZESRANE. Mam sygnał od panny. Nie będe z nią rozmawiał. Po co, żeby dowiedzieć się że to koniec. Sam o tym wiem.Niech sobie teraz odpoczywa po tej gównianej kompieli. Ja też miałem zdrowotną maseczkę. Ludzie 7 flaszek na nas 2 to chyba coś nie halo. Ale nikogo więcej nie było. Chyba muszę odpocząć. Idę się prześpię. A povztę odsłucham póżniej.

Gość tu nie ma
NO tak jnajlpeiej nachlej sijak swinia ! styaucji nie poprawisz w taki sposób, NO ale jestes facetem a wy jestescie troche zjebani nie m,a co. zamiast odczekac, na spokojnie to sie nawialiles am ozer ona chciala sie spotkac pogadac.

Chyba muszę kumpla do lekarza. Podniósł się napił kielicha i padł. a ja żyje jjjjjeeeesssssszcze

Gość tu nie ma
DEbile!!!!!