Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzia123?

szczawnica-pytanie??

Polecane posty

Gość edzia123?

witam, mam pytanie do osób mieszkajacych w szczawnicy lub tam kiedys wypoczywajacy. Czy jest tam jakis sklep dyskontowy np. biedronka czy polo market? Czy macie jakieś sprawdzone restauracje, knajpki serwujace dobrze jedzenie w rozsądnej cenie, najlepiej jakieś domowe. z góry dziękuję

Kochana, Szczawnica piekne miasto i do tego tanie! Biedronki nie mają ale ogólnie jest tam tanio. Kto choć raz wypoczywał tam i porównał ceny z Zakopanem wie o co chodzi. Pięknie, nie potykasz się na każdym kroku o turystę, ceny bardzo przystępne, obiadki dobre-nieważne, gdzie wejdziesz! Jedź śmiało, na pewno nie pożałujesz!

potwierdzam bardzo urokliwa miejscowośc:) ja osobiście jadałem w restauracji przy domu handlowym Halka który jest u zbiegu głównych ulic Szczawnicy :) w/g porcje spore i tanie :)

Gość adz
biedronki nie ma sa za to delikatest centrum. Dobrze duzo i tanio zjesz w restauracji Halka( sałatki do woli), dobre jedzenie tez jest w jadłodajni Pod Siekierkami

Gość gość
Zgadza się, resteuracja Halka, palce lizać. Baza noclegowa też na poziomie, kwatery, pensjonaty i hotele. Ja raz byłam na kwaterze, ostatnio zaś na szkoleniu w Hotelu Smile http://www.hotelsmile.pl/ . Polecam, można fajnie spędzić czas