Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikowamama

co na roczek?

Polecane posty

Gość pytajnikowamama

jak w temacie-co Wasze dzieci dostaly na roczek? szukam prezentu dla corki i pojecia nie mam,co by jej kupic....jezdzik juz ma,pelno zabawek interaktywnych tez.... Myslalam o lalce-bobasku,ale czy to nie za wczesnie? albo o drewnianym rowerku bez pedalow,ale juz sama nie wiem. licze na Wasza pomoc:)

Może coś co zostanie na dłużej, niż np. zabawka. Łańcuszek czy zawieszka nie musi nosić teraz ale będzie miała pamiątkę na przyszłość, można coś wygrawerować

Gość pytajnikowamama
naszyjnik z zawieszka dostala na chrzciny,poki co lezy i czeka,az corcia podrosnie. myslalam o lalce baby born-do niej jest cale mnostwo gadzetow,wiec na nastepne okazje pomysl z prezentem bylby z glowy;) tylko pytanie,czy dzieci w wieku 1+ interesuja sie w ogole takimi lalkami? ale dzieki za odp :)

Moja sie interesowala. Na roczek dostala taka lale-bobasa, niewielka, by mogla sobie z nia poradzic. Do tego wozek odpowiednich wymiarow.

Gość pytajnikowamama
no to chyba juz zadecydowalam :) na innych forach zdania sa podzielone,a moja corka nie widziala nawet na oczy takiej lali :P dzieki za odpowiedzi!

Gość moj synek dostal kubusia pucha
na biegunach. Zachwyca sie nim caly czas. Bieguny na poczatku zdjelismy bo lubial sie do niego przytulac, a teraz jak juz jest wiekszy to sie husia kazdego dnia, tuli, gryzie i wogole to jego ukochany mis :)

fajnym pomysłem też są naczynia do herbaty (filiżanki, dzbanki), moja to uwielbiała

Gość cc;)
żółw magiczne konstelacje:)

Gość hej no właśnie
też miałam napisać o żółwiu, za 3 tygodnie mój siostrzeniec ma roczek i kupuje mu właśnie żółwia :)

fajne sa hustawki do rozstawienia w domu, takie na stelazu, w kolorach dla dziewczynek lub chlopcow...w granicach od powiedzmy 120 zl wzwyz..

Gość ja pier....
lalka na roczek??:O a przeczytalas w instrukcji od jakiego wieku ona jest? Zrob jej przyjecie , po co prezenty , przeciez dziecko jeszcze nie rozumie.

Takie lalki są od 3 lat, wątpie że będzie się bawić. Rzuci w kąt i tyle.

Gość pytająca mamusia
moim skromnym zdaniem roczne dziecko nie załapie do czego służy lalka :) chyba, że to bardzo rozgarnięta dziewczynka :) a może taki mini namiot? Dzieciaki w tym wieku uwielbiaja wszędzie włazić, w każdą dziurę lub pod stół, taki mały namiot to może byc frajda. Mój taki dostał na roczek i siedzi w nim cały czas :P ale podczas tych upałów zwijam bo jest wtedy sauna w środku...

Gość ja pier....
a zolw to jest od 3 roku zycia!!!! Zwracajcie uwage co dziecku wreczacie !!!