Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dreaM200

Dlaczego faceci chca dziewice?

Polecane posty

Bo nikt inny wcześniej z nią nie spał i są "czyste", tak mówią. A tu raczej chodzi o to, żeby dziewczyny nie miały możliwości powiedzenia im, że inni byli po prostu lepsi w łóżku :P

Gość bo wydaje im sie
ze taka kobieta później nie zdradzi, a to g prawda... no i może te porównania... niektórzy są wierzący... ile ludziów tyle powodów

Gość Dorianek Gray
nie chcę złapać syfa od jakiejś laski, która przyjmowała w siebie brudne, pełne sera napletańskiego, kutonki mogę wziąć niedziewicę, ale to musiałaby być Żydówka

a ty wolisz mieć coś używanego czy nowe? ;p (trochę głupio zabrzmiało ale o to chodzi ;) )

ale od czegos sa badania :) mozana sobie zastrzec bez badan nie masz mnie oo

tylko teraz kwestia czy wolisz taka co miala i czy Ci to nie bedzie przeszkadzac czy taka co nie miala...

A gdyby wszystkie dziewczyny chciały prawiczków czy z powodu używalności czy chorób, to sporo z was miałoby problem :P

Za zdrowym rozsądkiem. Nie pakuję się pierwszemu lepszemu do łóżka, seks bez zobowiązań lub po prostu dla szybszego poznania to nie moja bajka. Dla mnie jest to coś więcej niż tylko przyjemność fizyczna.

Boże co za durnota... :O Czyli każdy facet wg was najpierw pyta się dziewczynie czy jest dziewicą a potem dopiero się z nią umawia bądź nie? 😭

Wcześniej czy później w końcu zaczynają rozmawiać o seksie.

poniekat tak, bo alno boja sie rozczarowan ze ktos mogl byc lepszy albo to ze spotka kiedys kogos kto powie o tak z Twoja dobrze mi bylo w lozku oo

Gość bobasek*
guzik prawda tylko sie nie przyznawaja do tego żono:D

Gość bo nikt tam jeszcze nie był
a kto chce towar używany? :classic_cool:

kiedys bylo gorzej, teraz zasady sie rozluznily i facetom juz na tym nie zalezy. sami po sobie wiedza ze nie maja na co liczyc. poza tym - jaki facet ktory bierze sobie ponad 25 letnia kobiete mialby sie przyznac, ze woli dziewice.skoro woli to niech sobie mlodej szuka. chociaz nie spotkalam takiego na swojej drodze. bzdura.

GOWO PRAWDA SA TAKIE CO MJE ZASADY I WARTOSCI I MIMO TO CHOC MAJA TE 24 CZY 26 LAT CZEKAJA NA TEGO JEDYNEGO