Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polwina

do cholery, czy da sie to naprawic?!

Polecane posty

Gość całkiem normalne
ja bym przy najbliższym spięciu takiego typu odwróciła się na pięcie i powiedziała mu : dosyć tego! odchodzę! chyba że lubisz takie gierki... a jeśli nie szanuj swoje zdrowie psychiczne :O on tego za ciebie nie zrobi

Gość polwina
ale ja nie o to pytam... raczej chcialabym sie dowiedziec jak odwrocic role? zeby to on zaczal sei denerwowac, zeby to on poczul zazdrosc i w koncu zaczal jakos reagowac na moje emocje? bo wiem, ze on mnie kocha, tylko wykorzystuje moja slabsza pozycje psychiczna...

Gość ktośśśśśś
wykorzystuje Twoje słabostki, czyli wie o Twoich słabych punktach i co krok je wykorzystuje, a osoba w której masz zamiar znaleźć oparcie w życiu, powinna wręcz znaleźć sposób, żeby te cechy się w ogóle nie ujawniały, bo to powoduje Twój dyskomfort życiowy. a jaka osoba, która twierdzi, że kocha doprowadza do tego, żeby na każdym kroku było Ci źle? on powinien dbać o Twoje samopoczucie, chyba, nie? obrazowo: mówisz, że czujesz się źle, jak flirtuje z koleżankami, a on tym bardziej Ci dowala. mówisz, że denerwują Cie jego skarpetki pod łóżkiem, to następnego wieczora zostawia 3 pary. mówisz, że stresujesz się podczas szybkiej jazdy samochodem, to on rozkręca się do 150. mówisz, że martwisz się jak wraca o 2 w nocy, to zaczyna wracać o 4i takie tam...

Gość ktośśśśśś
i nie próbuj odwracać ról- bo granie na czyjejś zazdrości to żenada. skoro on tego nie czuje, to jest tak skonstruowany, że nie poczuje. mój też nie jest zazdrosny, a wiem, że kocha mnie najbardziej na świecie. nie próbuj budować związku na zazdrości, bo nic z tego nie wyjdzie, a tyle kobiet twierdzi, że to najważniejsze.... następnym razem mu powiedz: kochanie w sumie to flirtuj sobie z koleżankami i tak Ci ufam. skoro tak kręciło go jak się wkurzasz, to się trochę zdziwi, nie?

Gość całkiem normalne
odwrócić role? pojebani jesteście-sorry. to znajdź jego słabe punkty i je wykorzystuj na maxa. to co w tobie wywołuje złość w nim budzi śmiech. więc poszukaj czegoś innego. skąd my mamy wiedzieć co go doprowadza do furii i wylewu krwii do mózgu hm? może jebnij go patelnią, połam mu palce jak będzie spał, wypierz wszystkie białe ciuchy z czerwoną bluzką i niech nosi różowe. ło matko :O

Gość dziwne zachowanie
autorka to jakas psychopatka, jebnieta w dekiel

Gość całkiem normalne
no zdrowo szurnięta... może to skraj wyczerpania psychicznego ale to znak że ma spierdalać od niego żeby się wyciszyć i uspokoić. ale jak chce doprowadzić do sytuacji, że będą się prali po pyskach to proszę bardzo. droga wolna.