Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka moja opinia!

Wegetarianie są obłudni

Polecane posty

Gość taka moja opinia!

Zgrywaja miłosiernych, wrażliwych na los zwierząt tymczasem wpieprzają jajka czy pija mleko. Pytam się - czy kura nie ma nic lepszego do roboty niż składac jajka abyście mogli się nimi najeść? A co się stanie z kura która się zestarzeje i już nie będzie niosła? Adoptujecie ją? A co z krowami które nie dają już mleka, adoptujecie je? Co z cielakami które sie rodzą, połowa z nich to byczki, krowa musi od czasu do czasu urodzic aby mogła dawać mleko, więc co z młodymi byczkami? Adoptujecie je? Jesteście obłudni

Gość effy..
zwierzeta są zle traktowane, żyją w okropnych warunkach. Jestem weganką ;) Chodz lepszy wegetarianizm niż nic

Ja też nie lubię wegetarian, ani różnego rodzaju ludzi co pierdolą o zdrowej żywnośći. Jestescie pojebani

Gość effy..
choć , sorki

Gość effy..
osobiscie wyżeram bobki mojego chomika

Też jestem przeciw złemu traktowaniu zwierząt. Ale nie wierzę w coś takiego jak "zdrowa żywność", więc przestańcie gadać bzdury-bo nawet w tych sklepach ze zdrowym jedzeniem to nie do koca prawda-tam jadzenie też jest sztuczne

Gość do weganki effy
a jak długo jesteś na takiej diecie i jak sie na niej czujesz? moja koleżanka jest weganką, chudą jak anorektyczka i trochę schizoidalną, zawsze się zastanawiam czy to wpływ tej diety czy po prostu taka jest

Ja nie mogłabym życ bez mięsa. Uwielbiam jego smak, muszę codziennie jesc na obiad coś z mięsem, bo inaczej czuję się słabo. Dodam zresztą, że jestem b. szczupła i muszę duzo jesc, żeby nie zasłabnąc.