Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karineczka277

PYta sie czy mam kogos.Tylko po co?

Polecane posty

Gość karineczka277

Pewien znajomy z ktorym kiedys mielismy kontakt ale tylko przez neta.Kontakt sie urwal z jego strony.ZACZAL znow do mnie pisac.PReprasza za ta cisze.I spytal sie czy poznalam kogos przez ten czaSs.Tylko po co sie o to pyta? Nie rozumiem wogole facetow.

Gość każda kobieta potrafi
mój były też mnie o to pyta. uważam, że robi to po to by miał pewność, że nikt nie zajął jego miejsca.

Gość karineczka277
up

Chce cie puknac i zawstanawia sie czy czasem ktos tego akurat nie robi.

... najwyrazniej jestes za mloda zeby zrozumiec facetow, chcoaiz i tak nie ma wiele do zrozumienia. My jestesmy bardzo prosci.

Pyta, bo chce wiedzieć. Chce wiedzieć, bo...i tu może być bardzo dużo powodów.:)

Gość karineczka277
bardzo mloda mam 27 lat.Postawnowilam nie pokazywac sie na gg przez kilka dni.Zobaczymy co wtedy zrobi. razie czego ma do mnie numer. Ja wogole facetow nie rozumiem.

Miałem sytuację odwrotną, kobieta się odezwała po pół roku:)

moze akurat nie mial co robic i zagadal do Ciebie na GG? Moj ex pisze do mnie juz od 2 lat na GG, mimo ze jestem zawsze niewidoczna, a 2 lata temu napisalam mu, zeby lepiej do mnie jednak nie pisal. I co? Nic to nie dalo. Tyle ze mnie to nie kreci tak jak Was, ze ex do mnie pisze. :o

Gość karineczka277
My nawe nie bylismy razem.Poznalismy sie na portalu.Rozmawialismy ze soba 3 tyg. na gg.Potem kontakt sie urwal i po 2 tyg. zaczal sie odzywac. I wczoraj zadal mi pytanie czy kogos poznalam przez te czas ciszy.