Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :)_Lolka_

Sposob na tradzik !!!

Polecane posty

Wiem ze to nie jest pytanie raczej zalecenie jak sobie z nim radzic :0 Tradzik mam juz od paru lat, mam cere mieszana ;/ stosowalam tabletki mascie kremy zele peelingi mydla w desperacji nakladalam (to bedzie obrzydliwe) swoj mocz poranny :((( Probowalam wszystkiego nawet nacieralam twarz alkoholem robilam przerozne maseczki chodzilam do kosmetyczki. niestesty efekt byl zawsze taki sam ;/ szara zmeczona twarz z jeszcze wieksza iloscia krost przez eksperymenty;/ Wkurzylam sie strasznie tyle kasy wydalam na to wszystko a nic nie pomoglo raczej pogorszylo sprawe ;/ Postanowilam wiec nic nie robic !! Kupilam najtansze mydlo w plynie w biedronce z oliwka i mylam nia codziennie twarz :) po 2 tyg takiej kuracji twarz zaczela ladniej wygladac pryszcze zrobily si mniejsze :)) Tylko co mi z tego ze mniejsze jak nadal sa wiec kupilam masc Brevoxyl ! I tak nastepne pare tyg... najpierw mylam twarz mydlem potem na krostki masc :) Po miesiacu twarz nabrala kolorow pryszczy nie bylo tak duzo moglam normalnie wyjsc do ludzi i sie nie wstydzic :)) Ale majac 20 lat chcialabym wygladac na swoj wiek wiec postanowilam jeszcze cos zrobic :) Kupilam krem brazujacy z Ziaji sopot :) twarz nabrala kolorow brazu pryszczy bylo mniej :) tylko te zaskorniki ..... i tu zmiana nie kupowalam masci kremow zaczelam PIC duzo wODY !!! 2.5 litra dziennie :) Nie dosc tego ze teraz nie musze podkladu nakladac tak mi sie cera poprawila to jeszcze wlosy mam ladniejsze paznokcie rosna jak szalone skora jest gladsza i jedrniejsza :)))))) Tak wiec z mojej bajeczki wynika ze najwazniejsza jest woda !!! I zalecam picie jej :)))

Gość chrum_chrum :) ^^
no oczywiscie ; d a procz tego maseczka aspirynowa, zarabista twarz po niej jest.

zanim wypróbujecie mój magiczny sposób, chce was ostrzec, żebyście nie smarowali sobie tym pryszczy na dupie. Ja tak zrobiłam:O i teraz mam obrośniętą na maxa dupe, naprawdę!. codziennie muszę latać z nożyczkami i usuwać ten busz, a co nie idzie nożycami wycinam brzydwą mego dziadka.