Anetka1990 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Witajcie dziewczyny! Ja zawsze miałam problemy z tą cholerną prolaktyną,ale ostatnio lekarz mi powiedział że już jest wszystko wporządku więc tym bardziej zaczeliśmy się starać o dzidziusia. Znów spózniał mi się okres,ale nie czułam się tak jakbym miała go dostać,więc poszłam do lekarza z nadzieją że może wreszcie nam sie udało. Co prawda nie mam jeszcze męża,ale mój chłopak jak się dowiedział że mogę być w ciąży to strasznie się ucieszył,zaczoł nawet remont domu. Lekarz powiedział że najprawdopodobniej jestem w ciąż,ale trzeba jeszcze poczekać bo na usg jeszcze nic nie widać,więc czekamy...ale niestety wczoraj zaczoł boleć mnie brzuch tak jak zwykle przed okresem i straciłam nadzieję na dziecko,a najgorsze jest to że nie wiem jak mam powiedzieć o tym chłopakowi,on tak strasznie się cieszy,mi też jest bardzo przykro. Dlaczego to życie jest tak niesprawiedliwe?:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekająca... Napisano Lipiec 22, 2010 zrób sobie test będziesz wiedziała jeżeli lekarz był w stanie cos powiedzieć tzn że może to być ciąża to test powinien Ci wyjść już!! niestety objawy ciążowe jak i te przed @ są do siebie podobne na początku!! ja niestety za każdym razem czuję że coś innego dzieje się z moim organizmem ale i tak dostaję okres:( życzę Ci powodzenia i daj znać jakbyś zrobiła test!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1990 0 Napisano Lipiec 22, 2010 kilka dni temu zrobiłam test i wyszedł pozytywnie,dlatego się tak ucieszyła,ale chyba się pomylił:-( normalnie aż mi się płakać chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka87878787878787 Napisano Lipiec 22, 2010 hej :) jeżeli test wyszedł pozytywny a raczej się nie mylą to głowa do góry na początku ciąży może boleć brzuch jak na okres trzymam kciuki ja stawiam na ciąże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1990 0 Napisano Lipiec 22, 2010 dziękuję za słowa otuchy,ale ja już chyba przestaję wierzyć że się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekająca... Napisano Lipiec 22, 2010 no co Ty mówisz jeżeli test wyszedł pozytywnie to na 100% ciąża!! zrób sobie badanie krwi bHCG w laboratorium i powtórz za 2 dni jeżeli będzie ładnie przyrastać to już nie będziesz miała wątpliwości że ciąża sie rozwija!! i tak jak napisała anka87 na początku ciąży brzuch boli tak jak na @:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1990 0 Napisano Lipiec 27, 2010 No i jednak dostałam miesiączkę:-( ale nie poddajemy się:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach