Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciąży 2 miesiące po porodzie

w ciąży 2 miesiące po porodzie

Polecane posty

Gość Pineska111
buhehehe to by było moje czwarte dziecko... no i teraz pewnie zaczną się komentarze że nie umiem rozpoznać czy jestem w ciąży czy nie:( no i nie umiem bo pierwszy raz coś takiego mi się przytrafia... to przedłużające się plamienie które raz jest a raz nie mnie niepokoi i lekkie pobolewanie brzucha. po poprzednich porodach czegoś takiego nie miałam, wszystko szybko, ładnie się skończyło i już...

Gość jbhjgh
bo nie wszystko może być takie same , czasem potrezbne jest urozmaicenie , widzisz zaskoczyło doświadczona matkę :) nie przejmuj sie kobieto zrób tes/bete i po sprawie

Gość Pineska111
i tak muszę zrobić i nie zawracać nikomu głowy;) ok. dzięki za pomoc.

Gość Pineska111
i tak muszę zrobić i nie zawracać nikomu głowy;) ok. dzięki za pomoc.

Gość ja w pologu tez miala takie
przerwy w palemienu. Ze trz razy sie zdarzylo ze juz sie uciezylam ze juz koniec a tu znowu sie pojawialy, wiec raczej bym nie obstawiala ciazy skoro sie zabespieczaliscie

Gość Pineska111
Dzisiaj byłam u ginekologa. Oficjalnie ciąży nie ma:) nie oficjalnie mam jakiś problem z pęcherzem, stąd pobolewanie brzucha. A i jak byłam w ciąży za każdym razem to mój mocz miał taki dziwny zapach i to też mnie zmyliło, bo teraz też tak mam ale to może też być oznaka jakiś bakterii w moczu:( więc... Jak nie urok, to sraczka:(

Gość Milenaoo9
kurczę , błędna jest teoria , że jak kobieta ma 18-19 lat to zaraz musi być niemądra ludzie przestańcie się obrażać ! ta osoba która tak bezpodstawnie obraża innych może i wiedzę jako taką ma ale kulturę to chyba nigdy o takim czymś nie słyszała poza tym osoba prosi o radę a nie o ocenianie czytajcie ze zrozumieniem ludzie.. a poza tym dziecko największy skarb może ta która o antykoncepcji nie wie za wiele będzie tą najlepszą matka? . więcej kultury