Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo poważny problem.

Załamana!

Polecane posty

Mój ojciec nie żyje tzn. tak mowie ludziom bo tak naprawdę nie znam swojego ojca. Nigdy go nie było, moja mama to panna z dzieckiem. Otóż mam jeszcze jedno, charakterystyczny pieprzyk na policzku. i tutaj wszystko się zaczyna... Jestem z pewnym chłopakiem od 2 miesięcy ostatnio spał u mnie po imprezie, rano obudził nas dzwonek do drzwi i on poszedł otworzyć wrócił do pokoju ja pytam: kto to? A on: listonosz. Ej czaisz ale on ma taki sam pieprzyk na policzku jak ty! To mnie zastanowiło. Pan Władek faktycznie ma naz rejon od 22 lat czyli tyle ile ja mam lat. Ma pieprzyk dokładnie w tym samym miejscu co ja i kolor oczu ten sam. Teraz tak myślę, że może on jest moim ojcem?:(

Gość burak z pola
Proste - Mąż twojej matki popełnił samobujstwo jak się dowiedział ze Twoja matka puściła się z listonoszem. listonosz w dupie miał cackanie się z wdówką i bachorem.

To co ja mam robić. Nigdy ni ewmyślałam, ze coś jest na rzeczy no i Pan Władek. Co prawda dawał mi zawsze znaczki jak byłam mała i czasami złotówkę na orenżade ale myślałam, że jest miłym panem:o

Gość spytaj swojej mamy
- masz prawo wiedziec!.

Gość Felicitammm
wietrzę dziecko z lewego łoża :D Pewnie pan Władek ma takie samo DNA jak ty:D

Gość SALLYNEEDSHELPP
lol spytaj mamy KONIECZNIE ;P