Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieufnaaa

Po czym poznac ze facet zdradza??

Polecane posty

Gość Nieufnaaa

mam pytanie po czym mam poznac ze facet nie jest fer wobec Mnie??

Gość ........przede wszystkim
fair nie fer :) my go nie znamy Ty powinnas wiedziec czy cos robi nie tak

na pewno sa jakies symptomy: - chlod, oddalenie - brak sexu -chowanie tel. -zmiana wygladu, stylu ubierania -mniej czasu dla ciebie -dziwne wyjazdy -rzekome problemy,np. w pracy (godz. pracy wydluzaja sie) -irytacja wobec ciebie glownie no takie tam... :D

Gość dopóki....
chyba nie ma to regóły - poznac czy nie poznac... ja miałam dwa naoczne dowody - a i tak głupia sie nie zorientowałąm, a może nie chciałam ?? moze ślepo ufałam... i to po nastu latach małżeństwa

Gość Nieufnaaa
hm moj facet nie daje mi ruszyc kom...a jak juz go wezmę to afera i obraza sie twierdzac ze ja mu nie ufam i go to wkurza..jest wobec mnie taki oschly..malo odzywa sie wciagu dnia do mnie..rzadko odbiera tel..nie mowi mi ze mnie kocha..a jak sie go zapytam to mowi ze mam sie go nei pytac bo jak bedzie chcial to sam mi powiem..a co do sexu to mam wrazenie ze robi to bardziej z przymusu a nie z checi..sama juz nei wiem co myslec :(

Gość Nieufnaaa
2 lata ja 24 a on 26

Gość dopóki...
ma kogoś, nie chcę być złą prorokinią ale wiem po przeanalizowaniu zachowania mojego meża jak już się przyznał do zdrady że tak tez się zachowywał.. no chyba że ma ciężki okres w pracy czy cos... moze wypytaj i powiedz o swoich obawach?? a własnie ile lat rezem jesteście??

Gość dopóki...
acha... już wiem, zostaje ci rozmowa... tylko i wyłącznie...

Gość Anulllllllllllllllllllllla77
To zamiast pytac zacznij ukladac plan jak mu przekopac telefon,badz mila i knuj...to sie dowiesz,tam zazwyczaj sie cos czai...wiem z doswiadczenia

Gość zamknąć morde je ba ne

telefonu pewnie strzeze jak oka w glowie, wiec watpie, zeby przeczesanie tel, wchodzilo w gre.... poza tym krecenie na boku mozna wyczuc po prostu, bez uciekania sie do takich metod

Gość Nieufnaaa
no ma ostatnio problemy i moze dlatego taki oschly jest.. musze jakos mu tel sprawdzic ale kurcze zazwyczaj nie mam jak...

Gość dopóki...
ani telefon ani komputer nic nie da - pewnie usuwa wszelkie ślady na bierząco - doświadczenie mi to mówi. Podejdź go rozmową.

Gość Nieufnaaa
dopóki...masz racje komputer na biezaco ma usuwana historie bo jak sprawdze sobie u niego poczte swoja to na drugi dzien czy dwa dni pozniej juz usunete...a kom nie da ruszyc ..twierdzi ze szukam powodu zeby tyko sie przyczepic ze mnie zdradza.. a co do problemow to wiem o nich bo rozmawiamy o tym itp..i wiemze to go tez meczy..

Gość Nieufnaaa
moze to tez ze jestem strasznie podejrzliwa i nie raz robie mu afery i czepiam sie o to..moze dlatego chowa tel bo ma dosc marudzenia mojego..

Gość dopóki...
a może postaraj się wyluzować troche i sprubój inaczej do niego podejść - trochę więcej czułości i miłych słów, moze on tego potzrebuje - zobaczysz jaka będzie reakcja i co powie - wiem to nie łatwe ale zawsze to sposób na "wyczajenie". Głowa do góry mam nadzieje że będzie dobrze i ci sie uda :)

Gość Nieufnaaa
ja mu okazuje duzo czulosci..staram sie itp. a on jakis taki bez zycia..

Gość dopóki...
hmmm to już nie wiem, wiesz tajla rozluxnienia sytuacji - powtarzaj sobie często - TO TYLKO FACET :P hihihi - a tak powaznie trzymaj się, zajrze tu jeszcze wieczorem :*

a wy mieszkacie razem? zastanow sie czy w jego zachowaniu cos sie zmienio wobec Ciebie, ale takze czy jakie plan dnia ulegl jakiemus przetasowaniu

Gość Nieufnaaa
nie mieszkamy razem ale bardzo czesto jestem u niego na noc.. wsumie plan dnia ma taki sam ..jak miał... moze poprostu jestem zbyt podejrzliwa.. sama nie wiem.

Gość Nieufnaaa
a co do jego zachowania to wsumie nie jest tak piekne jak na poczatku :) ale nie jest zle..jak mu nie marudze i go nie denerwuje to jest czuly itp..ale chyba dziaal mu na nerwy moja podejrzliwosc i marudzenie.

gadka z Toba jest zajebista :D :o w takim razie nie wiem dlaczego marudzisz, skoro dopoki nie znaczniesz marudzic wszystko jest ok, a kiedy wlaczasz marude zaczyna byc gorzej. osobiscie ja logiki w tym nie widze.............. :o

No ewidentnie marudzenie i wieczne dąsanie się o byle co, potrafi jak nic innego na świecie wkurzyć, zdołować i wyprowadzić z równowagi. Przestań się go czepiać to będzie spokój. A co do tematu- jeśli jest cwany, to w życiu nie poznasz że zdradza.