Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

Klub głebokich cipek i rozmairy piersi

Polecane posty

Głaszczka nie udusilas jeszcze nikogo swoimi piersiami:P? bo jeden taki byl ostatnio przypadek w Wielkiej Brytanii ze kobieta swoimi piersiami omal nie udusila swojego partnera podczas numerku:P

Gość sdfdrg
a jak niby sprawdzic glebokosc ?

A wiesz, jak wygląda taki rozmiar? :) To są małe piersi na szczupłej osobie. Miseczka porównywalna do tej w 75B To nie jest tak, że A - małe B - średnie C - duże D - wielkie A większych miseczek prawie nikt nigdy nie widział i noszą je mutanty :) 75D dobrze dobrane nie będzie wielkie, tylko w stosunku do sylwetki takie średnie. Natomiast źle dobrane 75D mogą być już duże, bo w rzeczywistości dziewczyna powinna nosić 65FF, ale że nie wie o istnieniu takich rozmiarów, to nosi za luźny obwód, który podjeżdża na łopatki i za małą miskę :) Szkoda, że nie jesteś kobietą, byłaby jedna uświadomiona więcej. No cóż, możesz przekazać wiedzę kobiecie, koleżance albo komuś z rodziny :D

do głaszczka masz racje dla mnie temat rozmiarow stannikow jest magia, co do Twoich piersi to nadal mi sie wydaja po rozmiarze ze sa duze ale jak to sie mowi nie uwierze jak nie zobacze:P

Do damskiej ręki są w sam raz, do męskiej nawet trochę brakuje żeby wypełnić, więc uwierz, że są małe :) Gdybyś je zobaczył, powiedziałbyś "małe B" :P Wymiary miseczek mojego stanika są prawie takie same jak stanika 70B :) Tylko obwód w 65D jest ciaśniejszy.

nie wiem moja ex miala 75C i dopiero dwoma rekoma obejmowalem ja jedna dlon:) nie no wlasnie to D mnie zmylilo ale fajne takei zgrabne:P przynajmniej na starosci nie beda Ci cycki do pepka siegac:P

Widzisz, właśnie o tym pisałam wcześniej. Powinna mieć pewnie około 65F albo i więcej, ale nie wiedziała, że takie rozmiary są i że w staniku ciasno powinno być. I stąd ten stereotyp, że C to duże, a D to już w ogóle wielkie. Ona to na starość będzie miała obwisłe :P Chamie, nie dostaniesz, bo są już zarezerwowane na dzisiaj :D

Wiecie co? Ostatnio na gadu chciałam napisać minkę z kafe, o tą :O Też tak macie? :D

emotka odzwierciedla moja ulubiona pozycje:P byly rozne emotki jedna emotke walila pejczem po dupie ta by sie Perwersji spodobala:P

Gość Aleksandra1 000 000 000
/Naczelny -Cham-kafe/ kurwa myślałam , że z Ciebie to twardziel, a Ty tu tylko takie byle jakie jednozdaniowe nie pewne " wypocinki ' ??

Gość Aleksandra1 000 000 000
realy ??? heeeeeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhehhhhhhaaaaaaaaaaaaahiiiiiii