Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona sie czuje

nie wiem co zrobic/////

Polecane posty

Gość zagubiona sie czuje

czuej sie fatalnie zycie wydaje mis ie bez sensu jeszcze teraz pora urlopow i wszyscy wokol tlko o tym traBIa w sumei tez bym gdzies chetnie pojechala nawet na 3-4 dni bo czuje sie cholernie zmeczona i od lat nigdzie nei wyjezdzlam, a urlop spedzlam w domu z drugiej strony nei mam z kim jechac myslicie ze to dobry pomysl by jechac samej?? nie wiem nie potrafie sobie tego zorganizowac

Gość aasaswwd
daj sobie spokój aśka

Gość zagubiona sie czuje
powaznie pytam

Gość zagubiona sie czuje
?

Gość zagubiona sie czuje
myslicie ze to dobry pomysl jechsac samej na wakacje?

Gość syylwia
Ja bym pojechała na Twoim miejscu gdzieś niedaleko, żeby się nie czuc tak bardzo samotnym i przytłoczonym tymi wszystkimi urlopowiczami. A jak wyjedziesz na kilka dni to sobie odpoczniesz, chyba że będziesz chodzić non stop przygnębiona i niezadowolona z życia to by było bez sensu. JA bym na Twoim miejscu pojechała i troche poszalała-samemu nie jest powiedziane że ma byc nudno. Zawsze się ktoś znajdzie do jakiś pogawędek, żeby się nie nudziło. Myślę że byś trochę miała odskocznie.Pozdrawiam

Gość zagubiona sie czuje
no wlasnie i tu zaczyna sie problem najblizej mam na mazury, ale tomnie jakos nie kreci najchetniej pojechalabym nad morze mimo ze sama podroz zajmiemi z 8 godzin w 1 strone ale czuje taka wewnetrzna potrzebe posluchania jego szumu moze to brzmi glupio , nigdy nei bylam nad morzem ale tam wlasnie chcialabym pojechac tylko ze to nie jest godizna drogi a znacznie dluzej i nei wiem czy to ma jakis sens

zawsze jest sens jechac nad morze, ja jak tu przyjechałam to już zostałam ;)

Gość zagubiona sie czuje
poza tym cholernie drogo kosztuje sam nocleg, myslalam ze to jest tansze nie wiem czy lepiej zdecydowac sie na jakis hotel czy cos innego, poza tym obawiam sie ze moze juz nie byc nigdzie wolnych miejsc no kompletnie nie wiem jaks ie do tego zabrac

Gość zagubiona sie czuje
poza tym czy to bepzieczne podrozowac samej taki kawa drogi??/

Gość zagubiona sie czuje
wezmy np 4 noce w jakims hotelu to bedzie 200 x4 =800 zł plus bilet w dwie strony 150-200 zł to jest 1000 zł lacznie za tyle to mozna za granice chyba pojechac z last minute

nie ma sie czego bac, wejdz na strone trójmiast pl. lub gumtree trójmiasto i poszukaj pokoju do wynajecia. Na pewno cos znajdziesz;)

Gość zagubiona sie czuje
i kolejna rzecz ktora mnei dobija to to ze w niektorych hotelach czy jakichs osrodkach wogle nei ma 1 osobowych pokoji to jakas dyskryminacja

Gość zagubiona sie czuje
niestety nie

Gość zagubiona sie czuje
znalazlam hotel bursztyn w sopocie cena calkiem spora, ale jest blisko morza a o to mi chodzilo myslicie ze to dobry wybor?

Gość 42343442
nie dziwie sie ze jestes samotna. straszna z ciebie pierdoła :-/

Gość zagubiona sie czuje
?