Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm24

moj mąż

Polecane posty

Gość hm24

powiedział mi dzisiaj ze wygladam jak "wieprzek", wiem ze troche przytyłam ale te słowa zbolały, waze 66 kg.;/

Gość taka sobie jedna dziewucha
ja nie wiem skad takich mezow bierzecie mi kiedys 1 kg do nadwagi brakowal i maz nic nie mowil tylko masowal brzuszke i twierdzil ze kochal cale moje cialo bo kocha mnie czulam sie wtedy niesamowicie akceptowana

Gość hm24
teraz juz wiem na 100 czemu tak rzadko sie kochamy, zero erotyki miedzy nami, wiecznie nie ma ochoty ehh

Gość Piotr od bram niebieskich
pora umierać

Gość hm24
tez tak mysle.

Gość joł mada faka
odgryź mu siura

Gość Bywa
Ja waże 58 przy 168 niby jeszcze nie nadwaga, proporcje mam dobre,ale widzę ,że mój mąż też zerka na chudziny echh....

a swoj wyglaad i atrakcyjnosc jak oceniasz od 1-10?

Bywa wiesz co w dupie mialabym takiego meza ja wazylam kiedys chwilowo 58 kg na 152 cm i naprawde bylam bardzo akceptowana rozpieszczana kochana itp takze te Twoje 66 na 168 nie jest straszne masz meza dupka nic wiecej

Bywa o kurcze osoby mi sie pomylily ale podtrzymuje ze autorka ma meza dupka w kazdym razie ty masz 58 kg na 168 cm wiec na pewno jestes szczupla mam kilka takich kolezanek i sa w sam raz szcuple nie chude nie grube takze wszystko ok a jak towj maz zerka na inne baby to mozesz powiedziec ze droga wolna

Niestety, porażająca większość facetów to egoistyczne chuje. Było odpowiedzieć, że jak mu się wieprzek przestał podobać to z przyjemnością wytaplasz się w cudzym błotku. Przyprawić takiemu rogi a będzie szalał i świat mu na głowę runie. Póki ma nie potrafi docenić, to niech straci choćby na chwilę :o

Gość hm24
a jak mu pow ze to chamskie to poprawił na hipcio. chce mi sie smiac ale gtez płakac

Gość hm24
zreszta ma racje bo mam 163 cm wzrostu;( od jakiegos czasu jestem na diecie i cwicze, zrobie wszystko zeby jeszcze byl o mnie zazdrosny

hm24 a ty masz jakies poczucie wartosic swoja godnosc ty masz chciec shcudnac dla siebie a nie dla meza bo ma byc tak jak jemu sie podoba bo chcesz zbey byl zazdrosny nie moglabym byc z kims kto traktowalby mnie tak jak ciebie towj maz tragedia a ty jeszcze zamiast zauwazyc ze masz gnoja w domu dla niego bedziesz sie starac

Gość hm24
ale z drugiej strony to źle ze sie staram dla niego?

ale on cie wieprzkiem nazwal obrazil cie upokorzyl i wtraca sie do twojej figury choc pewnie niby ze charatker cie kocha a nie za wyglad a jak urodzisz dziekco a jak ulegniesz wypakdowi jak o tobie powie? poczekaj az kiedus znajdzie szczuplejsza bo ty nie wygladasz tak jak on sobie zyczy :( za grosz sie nie sznaujesz zamiast obrocic sie na piecie nie pozwalac sobie na takie jego zachowania i traktowanie ty chcesz dla niego sie starac

Gość hm24
a jesli to ja narzekam na swoja figure od jakiegos czasu, sama stwierdzam glosno ze przytylam i musze cos z tym zrobic, a on tak jakby w zartach to powiedzial, zmienia to postac rzeczy czy nie bardzo? dadam ze hipciem nazywa mnie cały czas.

hm24 nie zmienia to pstaci rzeczy wybacz ale wieprzek to nawet zartobliwie jes nie na miejscu ale widze ze kobiety lubia byc z gnojami wszyskto sobie wytlumacza obrazil mnie ale to tylko w zartach inna napisze zdradzil mnie ale to tlyko raz przygoda po alkoholu inna pisze ze maz obraca sie za innymi bo ona troche sie zestarzala no masakra jak wy mozecie takie cos tolerowac i usprawiedliwiac?/ twoja sprawa jak wygladasz czy czujesz sie z tym zle czy dobrze on nie mial prawa zartowac w ten sposob on szacunku do ciebie nie ma ale ty tez go do siebie nie masz jak czytam co piszesz nic dziwnego ze jego zahcowanie udprawiedliwiasz

Gość hm24
moze masz racje ze go usprawiedliwiam, ale go kocham, najbardziej mnie boli, (bardziej niz te zarty)to ze jest egoista w tych sprawach, powoli mam tego dosc;(

zmienic go nie zmienisz dla mnie brak szacunku to koniec zwiazku szkoda ze dopieor teraz zauwazasz jak on cie traktuje

Gość hm24
czemu przepraszasz za mojego meza??