Natalka198822 0 Napisano Lipiec 22, 2010 mam pytanie odnośnie testu ciążowego bobotest. Jeżeli po 5 minutach pojawia się delikatna linia w polu T to czy jest prawdopodobieństwo, ze jestem w ciąży nie wiem już czy mogę wierzyć w ten test. Na instrukcji jest napisane,że należy odczytać wynik do 5 minut od przeprowadzenia badania, czy ten test jest wiarygodny proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraty_pierdaty 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Znowu ty? Zrob jeszcze jeden, innej firmy i najlepiej z porannego moczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziecko drogie Napisano Lipiec 22, 2010 czytać nie umiesz ze wynik się odczytuje po 3 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalka198822 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Dziękuję ale nie wiem już co mam robić chyba wariuje.całe życie mam problemy z miesiączką a powinnam juz dawno mieć regularną nie wiem dlaczego spóźnia mi sie @ czy to moze byc spowodowane przez nadżerkę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach