Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzkajakmokka

Pomożecie ?

Polecane posty

Gość gorzkajakmokka

Hej :) Pewnie już znacie tą tematykę i macie jej przesyt , ale takie wątki toczą karierę miesiąca i idą w zapomnienie więc dopisywanie się nie ma sensu. Jestem już ok 18-20 dniach od miesiączki. Czyli wydaje mi się że jestem po owulacji. Mimo to mam w dalszym ciągu Bóle podbrzusza , jajników ( prawy boli nawet gdy dotykam, bóle nerek z kręgosłupem ( ciężko mi stwierdzić co to dokładnie). Poza tym mam często wzdęcia i zaparcia, wrażliwe piersi z tak jakby "napompowanymi " sutkami - jakby z ciemniejszą obwódką/ żyłą ? ale coś takiego zaobserowałam juz wcześniej u siebie , ciemniejszą od skóry linię od pępka w dół ( ale to za wcześnie by było) , jaśniejszą od pępka w górę ... poza tym czasami czuje się niedobrze - np podczas jazdy samochodem , albo jak poczuję jakiś zapach , wcześniej było mi to obojętne a nie mam choroby komunikacyjnej więc też problem z samochodem jest dziwny. Strasznie mi się pić chce , zwyczajnie mało piję a teraz co chwilę mnie suszy. Zrobiłam dwa testy ciążowe z allegro i wyszly negatywne . Co innego to może być w takim razie :( ??? proszę pomóżcie bo na prawde źle mi z tym wszystkim - tym bardziej że dzieje się to na raz :) Z góry dzięki :*

Gość bvyvctgc
do lekarza z tymi objawami może to kamyczki nerkowe

Gość gorzkajakmokka
Byłam dzisiaj u internistki i szczerze mówiąc miałam wrażenie że patrzy na mnie jak na debilkę. Nerki miałam już chore i miałam je badane jakiś miesiąc temu i wszystko było ok.

Gość bvyvctgc
może za dużo jej opowiadasz mów co cię boli,miałaś badania krwi z rozmazem,OB,badania moczu,kału

Gość bvyvctgc
że to cię suszy to nawet jej tego nie mów w taką pogodę to normalne

Gość gorzkajakmokka
poza tym jak usprawiedliwić te piersi , które mnie kosmicznie bolą mimo końca owulacji ? Normalnie to nawet podczas owulacji były mało wrażliwe, budziły się przed okresem. ale do okresu trochę daleko ...

Gość gorzkajakmokka
Powiedziałam jej to co najważniejsze. Ja ogólnie niezależnie od pogody mało pije , w ostatnim czasie 3x więcej niż mój chłopak więc mam porównanie że jednak to nie przez upały bo on przecież to znosi tak jak ja a mimo to pije o wiele mniej. Miałam badanie moczu i krwi.