Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajecznie

Uff, jak gorąco, pomysły na ochłodzenie?

Polecane posty

Dziewczyny, błagam o pomoc. Moja córcia strasznie przechodzi te upały. W nocy spać nie może, w dzień non stop marudna w ogóle nie chce jeść, dobrze że pije. Jak sobie radzić z takimi upałami? Częstsze kąpiele czy wystarczy np. spryskanie chłodną wodą? Jakiś wiatraczek przy łóżeczku?

Gość Mamusienieczka
a komu się chce jeść? Ja jestem w ciąży, i jem te 2x dziennie bo muszę, ale w ogóle mi się nie chce. Co do sposobów, to ostatnio oglądałam o tym program Pić pić pić i jeszcze raz pić... po2 często myć głowę i nie suszyć. moczyć nogi w cieplejszej wodzie, wtedy otoczenie wydaje się chłodniejsze. Ogólnie to polecam nie wychodzić w godzinach 10:00 18:00 - i nie tylko chyba ja :)

Gość hgcfhgcghchgghv
Zgłupiałaś z tym wiatraczkiem przy łóżeczku?:o

Gość ghsghsryh
Ja sama moczę głowę 3-4 razy dziennie bo wariuję z gorączki. Moje dziecko także źle znosi upały. Na noc mocze pieluszkę w letniej wodzie i kładę jej na główke i dzięki temu łatwo zasypia i przesypia całą noc. Przedtem tego nie robiłam i noce były koszmarne, praktycznie zero snu.

Gość hgcfhgcghchgghv
Weź ją całą do wanny z wodą włóż na noc :D:D:D:D Będzie miała łóżeczko na noc :D:D:D:D